Автор |
Съобщение |
discoverbul
|
|
Нека популяризираме истински красивите кътчета в България |
|
Здравейте, драги съфорумници! Това не е реклама с цел да се извлекат някакви ползи! Жалко е съвременния човек с лека ръка да потъпква и унищожава красивата природа, която имаме. Жалко е подрастващото поколение да знае единствено съвременните чалга хитове, а да няма представа, че в България има стотици неповторимо красиви забележителности, които ежегодно привличат дори чуцдестранни туристи! Точно заради това решихме да направим собствен сайт с произволен подбор на забележителности. Ще се радвам да получавам критики или препоръки, с които да успеем да го усъвършенстваме. Благодаря ви! http://www.discoverbul.com/
Добре би било всеки да постне сайт, който разкрива истински красивите места на България!
Фейсбук група на сайта ни - http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Discoverbulcom/178777178826698
п.п: Темата няка връзка с темата "Популярни сайтове свързани с планината". Целта и е просто обогатяване знанията ни за всевъзможни сайтове свързани с темата!
|
|
|
Чет Яну 27, 2011 1:53 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Аз пък предлагам истински красивите и недокоснати кътчета да си останат такива
|
|
|
Чет Яну 27, 2011 2:04 pm |
|
|
ferdi_mruvkata
|
|
|
|
|
|
Аз пък предлагам истински красивите и недокоснати кътчета да си останат такива |
+1
колкото по малко се знае за тях, толкова по-дълго ще останат красиви и неопетнени. А коийто има желание да отиде, може да се информира по всяко време
|
|
|
Чет Яну 27, 2011 4:21 pm |
|
|
radi
|
|
|
Знам все още див плаж. Може да се направи голямо парти там.
Но няма да кажа къде е
|
|
|
Чет Яну 27, 2011 8:43 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Кажи, ще му пратим един самосвал бетон до 2 часа
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Чет Яну 27, 2011 11:27 pm |
|
|
radi
|
|
|
Опитах да добавя забележителност в посочената страница, и нищо не става. Не намерих начина.
Щях да пиша за Слънчев бряг - хотела в прибоя, дюните, оргиите
|
|
|
Чет Яну 27, 2011 11:36 pm |
|
|
Trand
|
|
|
|
|
|
|
Аз пък предлагам истински красивите и недокоснати кътчета да си останат такива |
+1
колкото по малко се знае за тях, толкова по-дълго ще останат красиви и неопетнени. А коийто има желание да отиде, може да се информира по всяко време |
|
|
|
Нед Мар 20, 2011 11:40 pm |
|
|
ilio
|
|
|
|
|
|
+ilio
_________________ В планината лоша ракия, грозна жена и неприятно време - няма!
|
|
Вто Мар 29, 2011 5:06 pm |
|
|
raver
|
|
|
|
|
И аз така!
Като си помисля какво стана с Карлуково! Само преди 6-7 години беше толкова красиво и диво мястото около Проходна - разкошни люляци, храсти, поляни и никакви хора, коли или боклуци! Сега като се популяризира - път за коли до пещерата - съответно по 10-20 коли и автобуси всеки уикенд, тълпи от хора, яко боклуци, последният път някой се беше изсрал (с извинение) ТОЧНО НА СРЕДАТА на пътеката в Проходна. Изпотрошиха се синтровите кори и образуванията по стените на Проходна, избягаха скалните лястовички и прилепите, появиха се над 40 наковани турове за катерене вътре в пещерата. Очаквам скоро да направят и бира-скара и павильон със сувенири на входа
Засега в съседните райони има все още запазени красиви и непокътнати местенца с каньони и разломи.
Който има мерак да го водя - да свирка, но не мисля, че трябва да се тръби точно за такива места публично из нета
|
|
|
Чет Май 19, 2011 3:53 pm |
|
|
petarpstone
|
|
|
|
|
|
|
+1
колкото по малко се знае за тях, толкова по-дълго ще останат красиви и неопетнени. А коийто има желание да отиде, може да се информира по всяко време |
+1
Все по-малко са - така ,че нека ги опазим като не ги казваме !!!
_________________ ТПД "Орлови скали"
http://www.orloviskali.eu |
|
|
Вто Май 24, 2011 8:35 pm |
|
|
|