Искахме след Алеко да минем по билото и да слезем в Кладница, но, при такава липса на видимост и без ГПС, се отказахме. Слязохме си по коловете към Златните Мостове - > Княжево.
(Не се чудете, че Жоро е с алпийски котки - току-що се беше сдобил с тях и ги тестваше )
Брех! Точно в неделя съквартирантката ми са минали от Алеко до Кладница Спомена тя за мъглата, но пропусна че е била тооооооолкова гъста. Обаче сега си обяснявам защо не е направила нито една снимка.
А моите са от събота - дам.
Пет Яну 25, 2008 11:43 am
Malama
Цитат:
С просто око се виждаха три слънца, мъглата го правеше невероятно
Като НЛО. Невероятен ефект! Мъглата е много странно нещо. Поглъща звука, уголемява фигурите, ама чак такова нещо не съм виждала досега!
времето беше екстра.
аз също направих едно ходене, но изцяло по слънчевата страна на Витоша, ще пусна снимки после
Пон Фев 04, 2008 8:05 pm
Gamina
Много ви завиждам, аз два дена гледах хубавото временце и Витоша през балкона, че ме е тръшнал някъв вирус
Пон Фев 04, 2008 9:50 pm
Niksi
Тръшни го и ти тоз вирус. Излез в планината и му вземи душата...
_________________ Планинското притегляне е обратно на земното - нагоре, а не надолу.
Вто Фев 05, 2008 1:33 am
Kat
ооо, това с вируса е гадно... втората седмица от януари и аз не бях добре.. седях си тъжно в събота през деня в къщи, и си мислех, къде щях да бъда в тоз момент из Рила... но добре си била в къщи, Gamina, тая седмица излез обаче
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети