Туристически (зимни или трисезонни) обувки за малко пари.
Здравейте ! Видях, че има много теми за пътъци и чепици, но нямам финансовата възможност за нещо по-качетсвено (тоест скъпо). Та да запитам по-ходещите и знаещите: Обувки до 150 лв, водонепропускливи (поне до известна степен) ?
Зимни, трисезонни ....
Какви по-точно?
Щото тези от линка са силно казано зимни. Освен, ако не са за града, де.
Поразгледай и другите теми в раздела. Доста се изписа и за зимни и за трисезонни туристически обувки.
Както казах търся нещо ПО-ЕВТИНО ! Разгледах няколко теми в които народа е по-информиран от мен и пита за конкретни марки и модели дето не са по моите възможности - за това пуснах и отделна тема. Търся ИЛИ трисезонни ИЛИ зимни - квото дойде Ще се разровя отново по темите, може би не съм ровил достатъчно - ако намеря нещо кат за мен, но се съмнявам
Пич не се сдухвай и аз търсех такива а в България за съжаление всичко е нагоре аз си поръчах ето тези и чкам до 2 седмици да ми ги докарат Тук с тези характеристики за съжаление май няма да намериш за по-малко от 250 лева.
Като ги получа освен ако не са изчепрани в последния монт ще кажа как са Били са 100 паунда, но са ги намалили на половина.
Колегата над мен е дал много добър пример за бюджетни обувки.
Взимай си 1 номер по-големи!
Тука във форума се дискутираха и едни български кожени обувки, които са за ловци. 90 лв. са - ходих да ги гледам в един магазин в София - на ъгъла на Г. М. Димитров и бул. Климент Охридски - зад ОМВ - бензиностанцията има магазин за ловни дрехи и оръжие - в него.
Ако говорите за обувки Hunter (защото във випа продават май такива), то за нищо на света НЕ си купувайте. Преди години си бях купил от там някакви такива обувки за 50 лева. Взех си ги за ходене в града. На първата седмица им се откърти една от металните халкички за връзките. След още 2-3 седмици пропадна и подметката. Да не говорим, че бяха супер неудобни. Потърсете малко коментари из нета, да видите, че това не е било само при мен. Въобще - абсолютен боклук !
При определени условия обувките от Благоевград - Вихрен - бивши Дакщайн, са чудесни. С цена 55 до 70 лв нови.
Условията са съвсем приемливи. Да си купиш и удобни вълнени чорапи, хубава стелка и като избираш размера, да предвидиш място за горните. Да ги поддържаш добре - от естествена кожа са, и не е много дебела. Мажи ги с вакса, и срещу мокрене ползваш хубав спрей за импрегниране. Овчата лой също е нещо интересно, може да проваш (но не и мас, има разлика).
Тези обувки са евтини, непретенциозни към поддръжка, леки и удобни. С меки подметки са. Ако сложиш дебели чорапи са чудесни при -20 и надолу.
В интеренет има разни обувки също под 100 лв. Аз не ги харесвам най-малкото заради мъхестите или текстилни подплати отвътре. Чистата кожа обикновено започва от 200 лв и нормално е 300 - 400.
Сря Дек 15, 2010 8:52 am
alexvan
Иди в Метро от четвъртък- 16 декември - има хубави Хеед за 130лв.
Сря Дек 15, 2010 7:13 pm
innamorata
И аз съм пред избора на нови обувки. Искам да попитам каква е разликата между "Комфортекс" и "Горетекс", защото има разлика в цената
_________________ Там, където свършва страхът, започва свободата!
Пет Дек 24, 2010 1:18 pm
taurus
Привет, за да не пускам нова тема, ще си позволя тук да пиша:
Препоръчайте обувки под 100лв (даже под 50-70 ако има... това към точка 1 по-скоро)
За брат ми и за мен си търсим.
1. за зимата, градско.
и 2. за зимата, градско (ако стават и за някаква планина още по-добре - пролет, лято) - за там трябваше да са високи и с добри подметки?! (не много меки, и да не се хлъзгат), няма да ходя в Пирин с тях, но...
Каримор добри обувки ли са като цяло, тежки ли са?
Пробвал съм Hi-Tek, но хич не ми допаднаха като изработка и анатомичност.
Търся си нещо с по-мека подметка, универсално, но за под 100лв.
Номерацията на Каримор... с кой производител тук, мога да ги сравня, за да избера точния номер? (Hanwag, Bestard...)
Само от естествена кожа ли да търся, т.е. да избягвам с изкуствена?
Идеята е да издържат повече от един сезон, да са удобни, да не се хлъзгат като за световно и да са сравнително здрави.
За кои български обувки сте коментирали тук, че не можах да открия конкретна тема?
В тази тема, примерно и конкретно. За обувки Вихрен и други.
Вто Дек 28, 2010 11:55 am
JimBoj
Ами от най-евтините неща Българските обувки на NETWALK не са за пренебрегване, аз съм ги носил, изкарат доста и са удобни, но към водата се държат доста неприемливо, текат като сандали еее не не чак толкова.
Старшината още си щапа с тях и и е доволен, даже ни мрънка, че благодарение на един нов член от Групата, сме залитнали по "марковите" неща. Преди сме си ходили със старите тениски и с Чочовките (така наричахме обувките NETWALK), а сега Салева Мелева и тн......
ПП интересното е, че в сайта на производителя, има няколко чепика които изглеждат интересно, само че всичките са с непълна номерация или изчерпани и май всички са с марката AKU ....
Aз пък имам да допълня за познатите ми Вихрен.
По принцип от Благоевград са идвали кожени доста добри обувки, с дефекти, ако има - разлика в кожата на лява дясна. Не ми е харесвало, че основата вътре е от картон. Масова тъпа практика и при скъпи обувки от кожа.
Но сега във Варна видях нискокачествено подобие на нормалните обувки, на същата цена (75 лв за Варна). Подозирам, че това е менте - правено в Добич, с крадена или фалшифицирана матрица за подметката. Ако пък това е тазигодишната серия - забравете за тези обувки.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети