Автор |
Съобщение |
dido
|
|
Два дни на Витоша - 3-4 Март '2007 |
|
Нещо пасувате с ходенето по баирите напоследък, айде да ви поизстудя с малко снимки от последния уикенд на Витоша , два доста контрастни дни:
Човекът с червения salomon:
Козирката дебне:
Над Мръсното:
Виелица:
Бате Емо в дългата процесия към върха:
Форми 1:
Форми 2:
Форми 3:
Ииии - на другия ден:
Между земята и небето:
Навигация:
Боби:
Последната промяна е направена от dido на Пет Мар 23, 2007 6:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Вто Мар 06, 2007 1:25 am |
|
|
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
|
Хич не ми се пасува, но в момента така стоят нещата. Живот и здраве дано по-скоро да има и нови ходения и снимки.
Снимчурите от Витоша са много яки. Блазе ти за разходките. Аз кисна задълбан в тъпия град!
|
|
|
Вто Мар 06, 2007 11:01 am |
|
|
mislesht
|
|
|
Дидо, тва Витоша планина ли било? Аз мислех че е кашкавал. Майтап!
Хубаво, движение да има!
|
|
|
Вто Мар 06, 2007 11:12 am |
|
|
dido
|
|
|
|
Еми кашкавал туристи през зимата, няма как
|
|
|
Вто Мар 06, 2007 1:27 pm |
|
|
Speedy
|
|
|
Гледайки т.нар. процесия зимата във Витоша не се различава от лятото. Навалица, навалица, навалица. Бе не е като да седиш в пушаците на града. Това е най-важното.
|
|
|
Вто Мар 06, 2007 4:24 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Абе даже малко хора виждаш, че беше яко щормово време 30 възела вятър, наветрената ми буза се вкочани ужасно. Яко се минах, че не си обляках термоклина - това за сефте. Отдолу изглеждаше едно хубаво време... и се издъних. Тия неща трябва да си стоят в торбата, определено.
Иначе в хубаво време е ужасна тарапана, булевард направо.
|
|
|
Вто Мар 06, 2007 5:46 pm |
|
|
goro_levskara
|
|
|
Само да вметна, че ако решиш дори и при много добро време на Витоша винаги можеш да си избереш маршрут, по който никога няма да видиш човек, просто трябва да имаш желание да вървиш през трънаци и клекове лятото и през дълбок сняг зимата. Поздравления за хубавите снимки!!!!
Бъди Здрав!!!
Жоро
|
|
|
Сря Мар 07, 2007 9:00 pm |
|
|
Speedy
|
|
|
|
|
Само да вметна, че ако решиш дори и при много добро време на Витоша винаги можеш да си избереш маршрут, по който никога няма да видиш човек, просто трябва да имаш желание да вървиш през трънаци и клекове лятото и през дълбок сняг зимата. Поздравления за хубавите снимки!!!!
Бъди Здрав!!!
Жоро |
Жорка, разбира се, че има екстра маршрути и във Витоша без навалица. В случая като видях тия колове ми изплува едно ноемврийско ходене Бояна - х. Есперанто - Черни връх - х. Алеко, когато въпреки шантавото време пак беше същата навалица.
|
|
|
Чет Мар 08, 2007 11:58 am |
|
|
goro_levskara
|
|
|
Здрасти Ники, живот и здраве като дойдеш в София някой ден, ще се поразходим из южна Витоша, където със сигурност няма да видим хора и ще останеш много доволен. Момчил ми пусна преди време една муха, че в планината има над 100 регистрирани върха, тъй че ще има къде да ходим само да дойдеш Пък лятото да сме живи и здрави ти по Пирин ще ме водиш.
Бъди здрав!!!
Жоро
|
|
|
Пет Мар 09, 2007 1:55 am |
|
|
Speedy
|
|
|
О, аз имам едно любимо място във Витоша, ткъдето преди години редовно ходех нагоре по баира. Името му е с. Кладница, но за съжаление вече ми е далечко. Когато бях по Софията беше друго.
За Пирина ще държим връзка и лятото няма начин да не спретнем няколко ходения.
|
|
|
Пет Мар 09, 2007 6:03 pm |
|
|
goro_levskara
|
|
|
Ники, от Кладница преди две години местен човечец направи много добра маркировка за нагоре и сега този маршрут е предпочитан от много туристи. Аз също обичам да ходя оттам, но вярвай ми да стигна от София до Кладница е почти толкова трудно, отколкото да стигна от София до Гоце делчев. Но разбира се ако дойдеш ще го измислим веднага и ще се поразходим добре
Хайде със Здраве!!!!
|
|
|
Съб Мар 10, 2007 12:32 am |
|
|
vaskoo
|
|
|
Здравейте,
Опитайте от Железница през вр. Белчева скала и през Черното плато към Черни.
Много красив и не лек преход с минимално човешко присъствие по пътеката.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Съб Апр 21, 2007 10:10 am |
|
|
|