Беше един от онези закъснели летни дни. Стояхме в едно заведение и си бъбрехме, когато съвсем случайно ми хрумна да си направим разходка някъде (мен вече не ме свърташе в големия град). Последва въпросът: "А, къде?", а аз се замислих известно време и уверено отговорих: "Ами, на Комините!". И така, без да съм сигурна как точно се стига и колко време ще ни отнеме, поех задачата да ги кача на Комините. Прибрах се, погледнах горе долу маршрута и стегнах раницата за сутринта...
Започнахме изкачването от Драгалевци. Качихме се до лифта и от там хванахме пътечката за Бай Кръстьо. Всичко вървеше добре и се справях идеално със задачата на водач, докато... не изгубихме маркировката. Аз запазих самообладание и продължихме напред в търсене на маркировката. Походихме, порадвахме се на есента и след известно време успяхме да намерим пътечката, която ни трябваше (тази, която минава като серпентина покрай лифта). Е да, наложи се да повървим (лазим) малко по тази, която се пада точно под лифта, но важното е, че намерихме пътя.
Стигнахме Бай Кръстьо и седнахме да си починем и да хапнем. От там излязохме на пътя и на завоя хванахме пътечката за Комините. Много приятна и лежерна, точно като за разходка. Цветовете на есента бяха навсякъде. За около половин час стигнахме до Комините. Внушителна гледка. Имаше ентусиасти, които ги катериха по трудния начин. Започнахме да ги изкачваме и нямахме търпение да видим гледката от горе. Естествено си заслужаваше усилията.
И така стояхме горе и просто се наслаждавахме на хубавото време.
Слънцето започна да залязва и беше време да се връщаме.
Хубавите есенни дни са чудесни за подобни разходки. Както да го гледа човек, са по-добър начин за прекарване на времето, отколкото кисненето по заведения.
Поздравления!
Хубавите есенни дни са чудесни за подобни разходки. Както да го гледа човек, са по-добър начин за прекарване на времето, отколкото кисненето по заведения.
Поздравления!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети