ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
По нова година на х. Русалка и района на в. Ботев
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
По нова година на х. Русалка и района на в. Ботев
Автор Съобщение
Niksi

Местожителство: софия

Мнение Отговорете с цитат
Викам я и аз да кача някоя и друга снимка. Не съм добър фотограф като някои други от голямото братство...ама и аз да се изфукам малко все пак де..

По пътя за вр.Ботев, изкачвайки вр.Юрушка грамада. Снимка в обратната посока - към Голям Кадемлия, масива Триглав - в дъното. Следващият ден щеше да е обратно - от Кадемлията към Ботев

Върховете Ботев - в заден план, и Параджика - преден план

Заслона Маринка, в подножието на Ботев

Стара планина западно от вр.Ботев - рида Жълтец, Купена, Амбарица и Вежен в далечината. Снимка от метеорологичната станция на върха.

Вр.Марагидик - залез над гънките на Северния Джандем

При ледения дворец на вр.Голям Кадемлия - масива Триглав. Този път Ботев е отсреща. Усещането е страхотно - предишния ден си бил на Ботев и гледаш Триглав, а на следващия ден е обратното

С две думи - нямам думи. С една дума - красота

Залез, облаци, мъгла...и още нещо. От вр. Голям Кадемлия - Триглав към масива на Ботев и Равнец

Залезът, вр. Ботев, масива Равнец и мъглата - преди да вляза в нея, или тя да ме погълне. Инак казано - преди да станем едно цяло...

Пон Яну 07, 2008 7:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Kat

Супер, то си е за хвалба, да Wink

Добре, че времето беше а не
Вто Яну 08, 2008 12:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
mislesht

Местожителство: Пловдив

Хубави са ти снимките! Cool
Виж, това "рида Жълтец" хич не го харесвам. Сещам се къде си го прочел, предполагам че някой канцеларски "турист" си го е изсмукал от пръстите. Жълтец(Саръкая) е най-далчния от трите връх на твоята снимка. Средния е Дюзчал а близкия - Безименния. Тъй де, предпочитам да се доверя на Ненов и Чорчопов. Wink
Вто Яну 08, 2008 2:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
tenebrum

Местожителство: Бургас

Здравейте всички.Смятам да правя другата седмица преход от гр.Априлци до вр.Русалка ,до там пътя ми е ясен,но след това искам да продължа до вр.Ботев а незнам как да продължа до там .Моля за предложения,благодаря предварително.А също и колко време ще ми отнеме пътя от Русалка до Ботев.

Съб Май 09, 2009 1:04 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dido

От в. Марагидик (Русалка) може да се качиш по разлато ребро директно към лежащия южно от него в. Юрушка грамада. Оттам по билото вървиш на запад към Ботев по обичайния маршрут. За времената трябва пътеводител, но съвсем грубо бих дал 3:00-3:30 часа (дистанцията е около 9 км, изкачване около 800 м, от които 350 в отсечката Марагидик-Юрушка грамада и 350 в отсечката заслон Маринка-Ботев).

Съб Май 09, 2009 1:46 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Vili*

Местожителство: Радомир

Страхотни снимки! Добро ходене! Много настроение създават снимките и разказите ви!
Пет Ное 19, 2010 2:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.