Бях го минавал от х.Мусала до х.Грънчар... От х.Грънчар през Манчо и от там по зимната маркировка към източна Рила... Ама това дето го направихме в чест на ВОСР на 7.11 си беше наистина яко ходене .
Колата оставихме - където свършва асфалта над Тръщеник. Нощувахме в Грънчар. Сутринта в 7 тръгнахме. В 12 бяхме на върха. Размотаване ... снимки... В 17 бяхме пак на х.Грънчар включихме челниците и с бодра стъпка продължихме до колата - още 2 часа...
Много малко хора имаше по този маршрут - едни младежи с джип паркиран до хижата се движеха около 30 м. след нас, но май не всички се качиха на върха. На връщане срещнахме 1 група от Заврачица към върха и толкова.
За сметка на това от към Леденото прииждаха здраво и за голямо тяхно разочарование се оказа, че "човека с печата" го няма
Аз пък си намерих един алуминиев тиган - прилича на чистак нов. Мой си е! Няма да го върна, дори и някой да претедира, че е негов Ще си го нося на горските походи в Родопите като допълнение към скаричката. Ще си ги закача външно към раницата да ми дрънкат на всяка крачка! Може и 1 канче тенекиено да си купя - пълен комплект ще стане!
Сря Ное 17, 2010 11:41 am
Мавруд
Аз бях предната седмица с група 5 души от Заврачица към Мусала и от там през Шатър към Боровец. Точно долу на премката под вр. Мусала от южната страна имаше един тиган, един анорак и някаква хавлия. Доста се чудихме как са се озовали там - дори ги снимахме, но в крайна сметка аз заключих, че най-вероятно са изпаднали от някоя раница без да усети носачът й ... А инак е хубав този преход - аз го правих през лятото, но не се върнахме обратно...
Сря Ное 17, 2010 12:07 pm
Todor
На предната премка още по на юг бяха.
Сря Ное 17, 2010 1:36 pm
Мавруд
Значи за 1 седмица някой ги е преместил (ако са били същите) ... Кой знае от къде идват всъщност...
Сря Ное 17, 2010 2:25 pm
ggattov
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети