На твойта карта мястото е от Поповокапски превал, където са трите маркировки зелена, жълта и червена по посока чевената за Страшното езеро това е мястото за което става въпрос почти съм на 99,9 % сигурен, че съм разбрал правилно, значи всичко е относително според възприятието на всеки, мойто мение за този очастък е, че както и на много други места може да се прибие човек, но на мен не ми пречеше да гледам право надолу.... имаше няколко места на който така да се каже се ,,откатерва"
ама сега условията........ не знам.....
май билото сега ще е по-добрия вариант, не знам
Пон Окт 25, 2010 8:16 pm
Gamina
Както казва, ggatov - това е точно след Поповокапски превал, виж Римски друм на твоята карта. Кофти отсечката започва след превала и е кратка - и стотина метра сигурно няма. Виж червената пътека за Страшното, ще видиш и коловете, които се качват по склона на Капата.
А колко е кофти... гадното е ако имаш аерофобия, иначе не е нещо чак толкова страшно. На мен ми беше неприятна главно защото се притеснявах за половинката, а той е с много силен страх от високо.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети