Автор |
Съобщение |
Girl
|
re |
|
BlackAdder в раницата ми беха другите ,.. ама с маратонките ми беше малко по удобно 
|
|
|
Пон Яну 07, 2008 4:42 pm |
|
 |
BlackAdder
|
|
Re: re |
|
 |
 |
BlackAdder в раницата ми беха другите ,.. ама с маратонките ми беше малко по удобно  |
Не си струва риска заради удобството и лекотата на маратонките да се контузиш така че да не можеш да хосдиш на планина повече.
|
|
|
Пон Яну 07, 2008 4:47 pm |
|
 |
Girl
|
Re: :) |
|
добре де добре няма да се повтори 
|
|
|
Пон Яну 07, 2008 4:52 pm |
|
 |
Jores
|
|
|
 |
 |
цяло лято "кисна" по Пирина .. иначе много се кефя  |
Олеее срама нямаш ! Да ти завиди човек ! Ко да кажа като съм от Шумен - до Банско е 2-3 дена път с камили
BTW: от снимките виждам, че в Рила снега се е запазил, за разлика от Пирин. Дори и "пряспата" под Каменица я нямаше. Може би единственно в Голям казан е имало сняг.
|
|
|
Сря Яну 09, 2008 10:22 pm |
|
 |
Gamina
|
|
|
 |
 |
 |
 |
цяло лято "кисна" по Пирина .. иначе много се кефя  |
Олеее срама нямаш ! Да ти завиди човек ! Ко да кажа като съм от Шумен - до Банско е 2-3 дена път с камили
BTW: от снимките виждам, че в Рила снега се е запазил, за разлика от Пирин. Дори и "пряспата" под Каменица я нямаше. Може би единственно в Голям казан е имало сняг. |
Имаше лятото в казана, ако не се лъжа малко под Разложки суходол също, а и още тук-таме се виждаше сняг.

|
|
|
Съб Яну 12, 2008 1:01 pm |
 |
 |
dido
|
|
|
|
Под Кутело и Баюви дупки също са постоянни доколкото ме светна един разбирач. Разложкия суходол не държи много сняг.
|
|
|
Съб Яну 12, 2008 5:09 pm |
 |
 |
Gamina
|
|
|
|
Така кат се замисля под Баюви дупки май беше другата дето я зяпахме лятото Ама кат ми е толкова добра пиринската география - като нищо бъркам върховете. Като си прегледах снимките обаче - по някое петънце снежец на доста места се вижда - това от 6-7 юли.
|
|
|
Пон Яну 14, 2008 1:05 am |
 |
 |
dido
|
|
|
|
Мда имам спомен от оня момент, май заедно се мотахме там из района За съжаление точно тогава не съм снимал нищо от оная страна. Ей обаче два кадъра, 1-ия от 23-и юни, втория - месец по-късно - 28 юли
Баюви дупки - 23 Юни 2007
Бански суходол - 28 Юни 2007
Снежниците се виждат като цяло. Все пак изминалата година беше бая суха, вероятно по тия дати в една снежна година нещата ще са бая по-различни 
|
|
|
Пон Яну 14, 2008 1:37 am |
 |
 |
Gamina
|
|
|
|
Такава снимка на Баюви дупки и аз имам, но от юли. Но един друг снежец, около стъпалата зяпах тогава също. Па вас като че ли ви мернах на една от нашите снимки от езерото
е ме мене, е ви и вас отзад (ако не се бъркам )
ох, много оспамих темата, сори за което 
|
|
|
Пон Яну 14, 2008 3:29 pm |
 |
 |
Girl
|
|
|
ХАХАХ хубави снимки .. направо нямам думи.. ама защо не се преместите в раздел Пирин .. ))
_________________ Няма човешко сърце, което да не замре пред величавото мраморно чело на Вихрен, няма душа която да не се възхити от разнообразието и багрите на пиринските гори, няма памет, която да забрави многогласните песни... |
|
|
Пон Яну 14, 2008 4:38 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Мда това сме ние, на ливадата с киселеца. Хубаво време хванахме тогава, невероятна видимост имаше.
То верно стана като за нова тема 'Снежниците в Пирин през лятото' 
|
|
|
Пон Яну 14, 2008 5:16 pm |
 |
 |
Girl
|
|
|
мм да хихихих 
_________________ Няма човешко сърце, което да не замре пред величавото мраморно чело на Вихрен, няма душа която да не се възхити от разнообразието и багрите на пиринските гори, няма памет, която да забрави многогласните песни... |
|
|
Вто Яну 15, 2008 1:08 am |
|
 |
|