Регистриран на: 28 Окт 2008 Мнения: 304 Местожителство: София, Враца
ЦПШ - х. Рибни езера - вр. Мусала - Боровец
Отдавна си бях набелязал този маршрут, но в обратен ред. Ставаше въпрос за изминаване на маршрута за два дни. Тогава правих различни планове. Идеята бе оставяне на колата или на Боровец, или на ЦПШ. Имах и друга идея с две коли. Но така и не го осъществих досега…
…След като мързелувах два дни, след толкова продължителното завръщане от Доубаязит в Турция до София, реших, че сега е момента за този преход. И тогава го премислих в този вариант и то с обществен транспорт.
Вторият ден си е яко ходене, особено с Мусала накрая! Ама това лято бая си се разтъпкал като гледам. Направи ли статистика колко си изходил?
Чет Окт 07, 2010 9:34 am
Valio
Регистриран на: 28 Окт 2008 Мнения: 304 Местожителство: София, Враца
По принцип за неподготвени физически хора, от хижа Рибни езера до Боровец си е доста... Спирах на връх Мусала за по бира, на хижата се отбих за още една. За 10 минути изпуснах маршрутката в 17.30 часа. Чаках 50 минути и хванах тази в 18.30 часа.
Но аз само този месец юли изминах около 180 км... А и бях с много лека раница, дори и бира не носех...
Наслаждавах се на прекрасното време... То и на снимките си личи, каква видимост имах.
Malama, миналата година километрите в планината бяха около 1000. Тази година да съм жив и здрав, ще бъдат повече...
Чет Окт 07, 2010 10:09 am
Malama
Респектиращо! И за подготвен човек леката раница е много важен фактор. Бирите и салатите - по хижите.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети