ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Сайт за х. Мазалат

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Сайт за х. Мазалат
Автор Съобщение
kaic

Мнение Сайт за х. Мазалат Отговорете с цитат
Здравейте, реших да спретна един сайт и за х. Мазалат.

След няколко дни на 25.09.2010г.-/чувствайте се поканени/ще честваме с организиран общоградски поход до хижата
"75 години х. Мазалат" и смятам, това да бъде моят личен подарък на тържеството.

http://mazalat.site40.net/

Дали се е получил както трябва ще кажете вие.

Ще ми се да чуя мение, защото искам да бъде приятна изненада и не ми се иска да се изложа.

Благодаря за коментарите, каквито и да са те.

Нека администратора на форума не го счита за реклама на хижата, просто искам мнение.

P.S. Ще се надявам от хижата да не забележат темата докато мине тържеството Smile
Сря Сеп 22, 2010 1:39 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaleeff

Местожителство: Sofia

Мнение Отговорете с цитат
Сайтчето е супер. Доста добра и изчерпателна информация дава.
А След като толкова добре познаваш района, как е пътя от Узана до Мазалат. Защото мързели като мен могат да стигнат с кола до узана и от там пеша, за да избегнем голямата денивелация. Като време май е горе-долу същото.
Сря Сеп 22, 2010 10:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Balkandjiq

Под ИЕ6 върви тежко докато зареди.Дано да е от хостинга.
Тоя жълто-кафеникакво-оранжев фон дразни.Сложи нещо по-убито като цвят според мене. А и с тая зеленина от планината не подхожда много добре.Иначе като визия тоя по-ми допада от предишния.
Чакай и аз да си направя устата-абе ти както си тръгнал да подаряваш-вземи подари и на мене един сайт. Razz Обещавам да нямам никакви претенции към това как изглежда. Razz

http://hubavetz.com/
Сря Сеп 22, 2010 11:35 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kaic

Мнение Здравей Отговорете с цитат
kaleeff написа:
Сайтчето е супер. Доста добра и изчерпателна информация дава.
А След като толкова добре познаваш района, как е пътя от Узана до Мазалат. Защото мързели като мен могат да стигнат с кола до узана и от там пеша, за да избегнем голямата денивелация. Като време май е горе-долу същото.

Здравей, пътят от Узана до Мазалат е напълно проходим и лек. Да денивелацияат е много малка, върви се по билото и се стига за 3 часа умерен ход с деца и почивките. Приятно е.
Можеш да погледнеш на този сайт http://mazalat.atspace.com/ как се стига с група 90 човека с разни възможности и възрасти.
Сря Сеп 22, 2010 5:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaic

Balkandjiq написа:
Под ИЕ6 върви тежко докато зареди.Дано да е от хостинга.
Тоя жълто-кафеникакво-оранжев фон дразни.Сложи нещо по-убито като цвят според мене. А и с тая зеленина от планината не подхожда много добре.Иначе като визия тоя по-ми допада от предишния.
Чакай и аз да си направя устата-абе ти както си тръгнал да подаряваш-вземи подари и на мене един сайт. Razz Обещавам да нямам никакви претенции към това как изглежда. Razz

Отговарям:
1."Под ИЕ6 върви тежко докато зареди.Дано да е от хостинга." - Възможно е да върви тежко, сайта е с тежка платформа предлагаща някой екстри, а и хостинга е безплатен и няма как да повлияя. За сега ще е така.

2."Тоя жълто-кафеникакво-оранжев фон дразни." - Ще изчакам и други мнения, аз лично така съм го видял-така съм го сложил, на мен ми е харесал, щом съм го предложил за обсъждане, но за да не излезе, че питам за мнение, а се защитавам и не правя нищо ето напълно променена визия на друг хостинг-дано да е по добре.
http://mazalat.vacau.com/

С две думи не ме мързи, ами толкова си мога.

3. ..............

Поздрави и благодаря за мненията.
Хубав ден!
Сря Сеп 22, 2010 5:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vanina

Здравейте, благодарим за поканата за 25.09.10. Ние сме малка дамска група от аматьори-туристи и преди да научим за празника, бяхме решили да се качим на х. Мазалат на 25.09 от х. Партизанска песен.
Много ни вълнува въпросът с местата за нощуване, ще има ли достатъчно и къде да се обадим за резервация. Другият важен въпрос е: по-точна ивформация за времето, за да се екипираме по-добре.

Ще съм Ви благодарна, ако получа някакви съвети до 16.50 ч., защото после нямям интернет.

До скоро....
Чет Сеп 23, 2010 3:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaic

vanina написа:
Здравейте, благодарим за поканата за 25.09.10. Ние сме малка дамска група от аматьори-туристи и преди да научим за празника, бяхме решили да се качим на х. Мазалат на 25.09 от х. Партизанска песен.
Много ни вълнува въпросът с местата за нощуване, ще има ли достатъчно и къде да се обадим за резервация. Другият важен въпрос е: по-точна ивформация за времето, за да се екипираме по-добре.

Ще съм Ви благодарна, ако получа някакви съвети до 16.50 ч., защото после нямям интернет.

До скоро....

Здравейте,
това, че сте дамска група е добре, че сте малка-не е на добреSmile
че ще се качите до Мазалат е хубаво, но това, че аз няма да ви дам точна информация е зле.
По добре звъннете на хижаря задължително, защото точно за 25 си мисял, че с нощувките ще е напечено.
тел на хижаря: 0888352693 - Георги Кръстев или ако искате да се включите към нас: GSM: 0896715914 - секретаря на севлиевското дружество.

/е добре де, що се трепах да правя сайт като никой не поглежда в раздел "контакти" Smile
Що се отнася до времето: http://sinoptik.bg/ /ама и това го има като екстра към сайта, еееееSmile

Поздрави и ви чакаме.
Чет Сеп 23, 2010 4:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
t.hristov

Относно отправената покана за х.Мазалат на 25.09.2010г бих искал да запитам от къде ще се тръгва и в колко.
Чет Сеп 23, 2010 8:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaic

krasy написа:
Относно отправената покана за х.Мазалат на 25.09.2010г бих искал да запитам от къде ще се тръгва и в колко.

Тръгване утре 25.09.2010 г в 8.00 ч. пред туристическото дружество "Мазалат"-дома на туриста или кафеЛоренцо както го знаем, но смятам за разумно да звъннете на GSM: 0896715914 или GSM: 0882966264 за да потвърдите нощувка или транспорта. До момента има записани около 50 човека. От организаторите обещават да има увеселителна програма със самодейци, курбан и други изненади.

Дето се вика, ще се видим там.
Поздрави!
Пет Сеп 24, 2010 8:35 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vanina

Благодаря за изчерпателната информация. Може би ще я ползуваме когато хижата не е толкова натоварена /хижаря каза, че няма места/. Весело настроение и да покажете мн. снимки за събитието!
Пет Сеп 24, 2010 12:31 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaic

Мнение Всичко е наред Отговорете с цитат
Удоволствие е за мен да споделя, че моят подарък http://mazalat.site40.net/ бе приет изключително топло и предизвика радост както в собствениците така и сред туристите присъствали на събитието.
Как премина всичко можете да видите в секцията "снимки" на сайта. http://mazalat.site40.net/?page_id=555
Очаквайте скоро сайтът да бъде с подновена по-подробна информация вече предоставена и попълнена от самите собственици.
Поздрави!
Нед Сеп 26, 2010 10:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.