Отварям една тема за тази година. Не съм си написал добре домашното. Затова че информация малко по-късно.. . Засега се колебая доста с маршрутите. ЩЕ ми се да направя и Е8 с колелото.
До Белмекен всичко ми е ясно ) оттам насетне мъгла..
Ще е с колелото изцяло, нищо че ще падне носене на гръб.
Основния въпрос е дали някой няма намерение да го прави. Ако случайно знаете за някой мераклия с колело, който си търси компания го пращайте насам .. Аз в това време ще съставя един план. Но мисля е крайно време да го направя и този маршрут. Защото само канене, времето минава и така.
Начи ако някой се плаши от носенето на колелото през мусала, няма проблем склонен съм и на компромис, пеша до Белмекен и от там с колелетата.
Петър Христов се е засилил от снощи по Е8. Най вероятно гони подобрение на рекорда си( и рекорд на маршрута с външна подкрепа) от 4 дена, 6 часа и 48 минути Тогава имаше проблеми с времето и терена накрая Леко да му е...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети