А има ли разлика как се пазим от мечка или извънземно? Процедурата е една и съща ли е?
Сря Май 20, 2026 9:02 am
zlia
stealth написа:
А има ли разлика как се пазим от мечка или извънземно? Процедурата е една и съща ли е?
Да, една и съща е. Все се мажеш с л…на.
Сря Май 20, 2026 9:43 am
kaloyanv
Няма какво да добавя
Чет Май 21, 2026 11:13 am
kaloyanv
Гледам на тракспорта има зарадени 2 ком-еминета и забележете и двете на жени. Едната е тръгнала днес другата след няколко дни. Гледам бегачите започват да стартират все по-рано, но това е по-скоро защото май някой повлече крак преди известно време. Обаче гледам доста бавно движи от ком до лакатник за 8 часа. Ама явно това е някакво обикновено преминаване и не цели някакви резултати. То сега баш след тези дъждове на някои места ще е повече от джунгла. Ще ми е интересно да видя докъде ще стигнат.
Вто Май 26, 2026 2:17 pm
Tito
Джунглата още има хлаб да похапне, но виж калта ще е през глава
Нещата тая година при мен вървят към пешеходно преминаване .. Може и да не успея за велосипедно. Тепърва ще се напасва спрямо възтановяването
Чет Май 28, 2026 10:50 am
kaloyanv
Бях на гости на Борис Биросов в Челопек, при неговата къща за гости и съботата правихме дъъълго каране из района. Всъщност никога не съм го обикалял, ходил съм само да катеря маршрути. Ама сега обиколихме хубаво отвсякъде и много красив е този район в околията и дефилето. За пореден път оставам впечатлен. Той скоро ще стартира по ком-емине ... Аз не толкова и несигурно толкова Ще видим ..
Нед Юли 05, 2026 4:59 pm
kaloyanv
Времето за ком-емине 2026 наближава. В интерес на истината и тази година май ще стигна до него .. Мисля на 2ри да тръгвам по ред причини, имам и отпуска. След контузията сега трябва малко да съм по-внимателен. Имам към 2 седмици в които за първи път да изпробвам да нося колелото на гръб, че може и това движение да не ми се удаде, но е доказано че можем и без него ) .. Я с кьопав крак съм ходил, та една ключица да ме спре трудна работа. Като цяло нещата се стабилизираха, просто е хубаво до 6тия месец да пазя ръката и мястото. Затова че няма да гоним времена...
Тази година основната цел е, въпреки че може и преди да съм го споменавал е да няма стрес. Да няма стрес преди тръгване, да няма стрес от гонене на време и това къде трябва да се стигне. По тази причина, цел номер едно е да тръгна бавно и за първи път да стигна до Зла Поляна, без да съм попилян. Да видим как ще е. Ако усета че не се получава, даже нема и да си давам зор, ами ше посетя Лескова. Плана който съм дал си стои, но по важно ми е, да го карам без стрес.
И въпреки всичко и травмата съм в по-добра форма от миналата година, затова че няма и да се бавя много. Ще е интересно, но то по ком-емине винаги е интересно. Всеки път - различно.
А пък вдруги ден, най-вероятно ще тръгва Борис Борисов, чиито преминавания са всичко друго, но не и скучни. от 2010-та та чак досега ... Единственото жалко на неговите минавания в последните години е че е спря да пише разкази. Ама явно вече е минал този етап, но пък остава четящото поколение, без почти нищо. Защото нищо друго не може да създаде по-близко усещане до реалното от хубавия разказ и четенето. И това винаги ще е така.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети