Както ми казаха преди време и аз отивам натам и го споделям "В планината няма място за състезания". Посещението в планината е преживяване завинаги и на трябва да се прави по този начин. А тези които искат да печелят от планината и да правят "състезания" рано или късно стигат до едно и също място. Идеята преди време е била една. Но последните години показват нещо друго. Поради тази причина Витоша 100 за мен е безпредметно. Тази обиколка си я правя сам и то по няколко пъти...
Това което ми стана най-неприятно е един ....... не искам да му казвам името, дето организира "състезания" и продаде "бизнес модела" на едни други . А толкова са тъпи че даже не се усещат колко са смешни, молят се постоянно за доброволци а после говорят за "бизнес модели".
Искрено се надявам повече хора да разберат това и да не участват на подобни мероприятия. ...
Сря Юли 01, 2026 8:36 pm
аngel
"В планината няма място за състезания". Посещението в планината е преживяване завинаги и не трябва да се прави по този начин.
точно казано. Шарлатани - "организатори" , които обърнаха планината на битак. Но има доста малоумни , които да участвуват в тази простотия. Някакво зомбиране, да "успеят", да "покоряват" , да се "докажат". Кретенизъм на побеждаващия простак
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Страница 16 от 16
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети