ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Обиколката на Витоша.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Спортни прояви Предишната тема
Следващата тема
Обиколката на Витоша.
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение Отговорете с цитат
Както ми казаха преди време и аз отивам натам и го споделям "В планината няма място за състезания". Посещението в планината е преживяване завинаги и на трябва да се прави по този начин. А тези които искат да печелят от планината и да правят "състезания" рано или късно стигат до едно и също място. Идеята преди време е била една. Но последните години показват нещо друго. Поради тази причина Витоша 100 за мен е безпредметно. Тази обиколка си я правя сам и то по няколко пъти...

Това което ми стана най-неприятно е един ....... не искам да му казвам името, дето организира "състезания" и продаде "бизнес модела" на едни други . А толкова са тъпи че даже не се усещат колко са смешни, молят се постоянно за доброволци а после говорят за "бизнес модели".

Искрено се надявам повече хора да разберат това и да не участват на подобни мероприятия. ...
Сря Юли 01, 2026 8:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
аngel

Мнение Отговорете с цитат
"В планината няма място за състезания". Посещението в планината е преживяване завинаги и не трябва да се прави по този начин.
точно казано. Шарлатани - "организатори" , които обърнаха планината на битак. Но има доста малоумни , които да участвуват в тази простотия. Някакво зомбиране, да "успеят", да "покоряват" , да се "докажат". Кретенизъм на побеждаващия простак

Сря Юли 01, 2026 9:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Спортни прояви Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 14, 15, 16
Страница 16 от 16

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.