ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Условия/Обстановка горе.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 26, 27, 28

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Условия/Обстановка горе.
Автор Съобщение
vladofff

Мнение . Отговорете с цитат
kaloyanv написа:
Абее, що не предупреждавате?

Като че ли за пръв път ходиш Април на Ботев и не знаеш, че е "размекнато"? Април дори в Рила и Пирин по високото често е много размекнато и винаги трябва да се носят СНЕГОХОДКИ. Иначе - дръвце.
Пон Апр 06, 2026 4:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Мнение Re: . Отговорете с цитат
vladofff написа:
kaloyanv написа:
Абее, що не предупреждавате?

Като че ли за пръв път ходиш Април на Ботев и не знаеш, че е "размекнато"? Април дори в Рила и Пирин по високото често е много размекнато и винаги трябва да се носят СНЕГОХОДКИ. Иначе - дръвце.

Истината е че се заблудих от времето по принцип, понеже постояно валеше и изглеждаше че е хладно. Ама кво ли съм гледал. Другата причина е че снегоходките са ми в София.

Най-вероятно се касае за подценяване на условията в планината ... Това наистина го казвам сериозно, защото разбирам че е фактор, колкото повече пъти ходя. Наглед хубаво време всичко точно, спираш да проверяваш някакви неща, щото ще е лесно, щото ще е разходка ... Април месец, мислиш че ще се разходиш набързо понеже си в супер форма и всякакви глупости. После решаваш да се отклониш към ръба, а пък там макар и на никакво място има лека козирка, сам си .. И ей така на никакво място ставаш част от статистиката ...

В крайна сметка, точно такива условия не съм хващал. Където е много сняг, обаче вече натиснат от температурата. Аз в такива условия направо прескачам.

И да ти кажа по-скоро не съм ходил наистина Април месец . Направо прескачам за летните, то може би това е и причината. Април ако съм ходил някъде е само по високото в Пирин или Рила. Дори когато карах по-сериозно ски, използвах евтините карти и никаквите хора по пистите да карам средата на март и това е .
Пон Апр 06, 2026 7:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Страница 28 от 28

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.