Като че ли за пръв път ходиш Април на Ботев и не знаеш, че е "размекнато"? Април дори в Рила и Пирин по високото често е много размекнато и винаги трябва да се носят СНЕГОХОДКИ. Иначе - дръвце.
Пон Апр 06, 2026 4:58 pm
kaloyanv
Re: .
vladofff написа:
kaloyanv написа:
Абее, що не предупреждавате?
Като че ли за пръв път ходиш Април на Ботев и не знаеш, че е "размекнато"? Април дори в Рила и Пирин по високото често е много размекнато и винаги трябва да се носят СНЕГОХОДКИ. Иначе - дръвце.
Истината е че се заблудих от времето по принцип, понеже постояно валеше и изглеждаше че е хладно. Ама кво ли съм гледал. Другата причина е че снегоходките са ми в София.
Най-вероятно се касае за подценяване на условията в планината ... Това наистина го казвам сериозно, защото разбирам че е фактор, колкото повече пъти ходя. Наглед хубаво време всичко точно, спираш да проверяваш някакви неща, щото ще е лесно, щото ще е разходка ... Април месец, мислиш че ще се разходиш набързо понеже си в супер форма и всякакви глупости. После решаваш да се отклониш към ръба, а пък там макар и на никакво място има лека козирка, сам си .. И ей така на никакво място ставаш част от статистиката ...
В крайна сметка, точно такива условия не съм хващал. Където е много сняг, обаче вече натиснат от температурата. Аз в такива условия направо прескачам.
И да ти кажа по-скоро не съм ходил наистина Април месец . Направо прескачам за летните, то може би това е и причината. Април ако съм ходил някъде е само по високото в Пирин или Рила. Дори когато карах по-сериозно ски, използвах евтините карти и никаквите хора по пистите да карам средата на март и това е .
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 26, 27, 28
Страница 28 от 28
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети