Водопади
Днес беше Цветница и аз, без да съм особено религиозен, реших да не работя. Човърках разни снимки и направих сборен албум водопади, който ви предлагам:
Готено с водопадите. Много обичам водата така като скача и искри. Гледам май има и от странство, последните снимки ми се сториха от Плитвичките езера, а по-нагоре към началото...Кримл Австрия?
евротурис
аngel написа:
.......... Гледам май ..........
Абе друго си е да имаш международен поглед връз туризъма....
Пон Апр 06, 2026 4:02 pm
аngel
Цецо , разчитавме на теб като утвърдено юридическо лице на ни корегираш / от корега /.
Не туризъма, а туризама, както е правилно - капитализама, социализама, империализама...натурален акт. Насекъде, секогаш има матриял. Секи сам си преценя
аngel написа:
Готено с водопадите. Много обичам водата така като скача и искри. Гледам май има и от странство, последните снимки ми се сториха от Плитвичките езера, а по-нагоре към началото...Кримл Австрия?
Да, то си пише. Има снимки от две италиански каскади и един румънски водопад. Не знаех, че не зебелязваш съпътстващите текстове.
Пон Апр 06, 2026 8:38 pm
аngel
Вярно пише да го е...Трябва по-често да слагам очилата
За всяка пусната на пазара напитка в пластмасова бутилка или метален кен се въвежда нова такса за опаковката – т.нар. депозит, който ще е в евро и ще се начислява задължително отделно от цената на напитката.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Страница 15 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети