Днес тръгнах от Вец Черни Осъм нагоре към Амбарица. Надолу пролет, от хижата започва някакъв сняг. Хора никакви. По интересното е че имаше 2 следи преди мен от предната вечер, ама стигаха само до хижата. А пък на самата хижа имаше едни масички и пейки и сега са изчезнали. Сигурно ги прибират за зимата. Нагоре вече си беше зима, изкриви ме вятъра. Сняг няма, но хем го е фирновало, хем като стъпиш и потъваш . Нямаше жив човек, като се качих на билото и тръгнах към купена, все едно никой не е минавал, най вероятно заради снега.
Трудна работа, не е като ботев, тук става много дълго изкачване, и то така че за малко да изпусна бтв новините в 19.00 и големото пиене по случай 14-ти... А пък ако знаете над хижата кви големи кози видях не е истина, кви са тея кози. А пък като се връщах после по реката дето са хранилките видях един лос. Абе кви са тея мутации кви са тея кози по метър и половина и някакви лосове. Страшна история ...
А пък тая хижа уж не работи и нема никой, а некви трима вчера се качили и си пият ракийката и не мърдат и аз като слизах пък някаква сравнително голяма група се е била качила и си прави парти. Така и не разбрах има ли хижар няма ли ...
Затова че който иска една истинска тишина и нито един човек, да прави този маршрут гарантирано няма да види никой. Освен на връщане евентуално, ако някой е решил да се качи до хижата. Явно са оставили дърва.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 25, 26, 27
Страница 27 от 27
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети