КОФТИ СЛУЧКА: Наближава залез. Нищо романтично за дъртак като мене. 60 и кусур години ги гледам. Нарязвам мързеливо един домат и тръгвам да си сипя ракия директно от бурето на терасата. В чашата пада някакъв боклук, който прилича на муха. Знам, че съм си мил ръцете преди минути и отговорно бъркам с пръст в чашата. След 3 секунди боклукът се залепва за пръста ми. Наистина е муха, даже е още жива, макар и спиртосана. Явно се е крила в канелката. Благославям като православен епископ и измъквам бутилка водка. 10 минути пия от нея, преценявам, че всякакъв бацил е умрял в ракията и почвам да си пия от чашата. Ако не бях ходил в армията, щях да съм потресен.
Това е ползата от БНА!!!
Бъдете здрави.
Е, тя вече е била спиртосана отвътре и отвън. В едновремешните вицове бедния студент осмукваше мухата, извадена от супата.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Съб Яну 17, 2026 7:41 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3517 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Re: Не е виц, но прилича.
mislesht написа:
tortomanin написа:
КОФТИ СЛУЧКА: Наближава залез. Нищо романтично за дъртак като мене. 60 и кусур години ги гледам. Нарязвам мързеливо един домат и тръгвам да си сипя ракия директно от бурето на терасата. В чашата пада някакъв боклук, който прилича на муха. Знам, че съм си мил ръцете преди минути и отговорно бъркам с пръст в чашата. След 3 секунди боклукът се залепва за пръста ми. Наистина е муха, даже е още жива, макар и спиртосана. Явно се е крила в канелката. Благославям като православен епископ и измъквам бутилка водка. 10 минути пия от нея, преценявам, че всякакъв бацил е умрял в ракията и почвам да си пия от чашата. Ако не бях ходил в армията, щях да съм потресен.
Това е ползата от БНА!!!
Бъдете здрави.
Е, тя вече е била спиртосана отвътре и отвън. В едновремешните вицове бедния студент осмукваше мухата, извадена от супата.
Разсмяхте ме! Спомних си за следния виц:
На две жени мъжете им били алкохолици. В един момент мъжът на едната спрял да пие. Среща я другата жена и я пита:
– Ти какво направи, че твоят спря да пие?
Другата жена отговорила:
– Гледай сега, взех една умряла котка, сложих я в бурето с ракия, моя като видя котката, толкова се погнуси, че спря пиенето.
Другата жена направила същото. Мъжът ѝ обаче слизал в мазето при бурето с ракия, наливал си и продължавал да пие.
След няколко дни мъжът отново слязъл в мазето, но се забавил. Жената си помислила „Най-после е видял котката!“ и слязла в мазето да види какво се случва.
А в мазето вижда мъжа си как изстисква котката над наполовина пълна с ракия чаша и го чува как повтаря:
– Моля ти се котенце, пусни още малко!
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 167, 168, 169
Страница 169 от 169
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети