Затова планът за управление трябва да бъде променен не защото, както твърдят екологичните НПО, ще се строи на 90% от Витоша, а точно обратното – защото 95% от територията на парка е под някаква форма на защита и е практически недостъпна за реално ползване от хората.
Пон Яну 12, 2026 3:55 pm
tortomanin
И това вони на измислица. Украинците могат да напият всеки тъпак, но бивши генерали не се разхождат със секретни карти по света.
Вто Мар 17, 2026 8:05 pm
tortomanin
Препечатано от хасковски сайт:
"Учителката казала на децата да напишат съчинение за лятната ваканция, в което обаче обезателно трябвало да има думата очевидно. Написали ги те, и дошло време да ги прочетат. Станал Каменчо.
- Тази лятна ваканция бях с татко на море. Той плува няколко пъти от брега до шамандурата и обратно. Очевидно е добър плувец.
- Бравоооооо Каменчо, 6-тица. Седни си.
Станала Ванчето.
- Миналата година бях с татко на ски на Витоша. Той пусна Лалето поне 6 пъти и нито веднъж не падна. Очевидно е добър скиор.
- Браво Ванчеее, 6-тица за старанието. Седни си.
Разбира се, дошъл редът на Иванчо.
- Миналата лятна ваканция бях на село. Една сутрин се събудих от странен шум в градината. Ставам и какво да видя - дядо ми гони прасето с пушка по двора, а баба ми се разхожда и от джоба и стърчи вестник Times. Но тя не знае английски. Хммм, очевидно беше срала."
=================
Поне две грешки в разказването. Учителката казала на децата да напишат съчинение за лятната ваканция, но Ванчето разказва история за ски, пък получава отличен. А бабата едва ли си връща вестника от селския нужник. ОЧЕВИДНО отива там.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети