Обикновено целЯ да ги избягвам (макар че историята познава и изключения, съвсем умишлени...) Но да - за нещо ново и по-алтернативно ще е гот да съвместим...идеята стои от немалко време, хахах - още от онова разминаване за Шишковица (чудесен връх - за който не е ходил ).
За Сухия връх - направо се подхлъзвай - организационно и времево ти трябва един ден и търпимост към идеята да шофираш/да се возиш по три часа в посока - това в случай, че не е удобно да се отдели повече време. Напълно си става и то без изсилвания с тръгване по първи петли и прибиране с караконджулите.
А относно описанието - хм, ще се радвам ако е полезно на интересуващите се, понеже - както е ставало дума - самият аз доста идеи и пояснения съм почерпил от форума, та откак най-накрая се регистрирах преди няколко години, гледам от време на време да допринасям с по нещо, колкото и да е малко и нарядко.
Поздрав за четящите с още една есенна снимка от Пирин и разни знайни върхове:
_________________ С ЩЕКИ ПО ПЪТЕКИ
Пет Ное 07, 2025 12:54 am
dido
kaloyanv написа:
Виждам че е красиво, но може ли да кажете какво точно ви носочи към този връх ? Питам и Дидо и теб. Интересно ми е ... Отдолу сте го видели, чули сте нещо. Специфично разположение ?
Сухият връх дълго време ми се е набивал на очи скитайки из Алиботуш - вижда се ясно от местнотта Ливаде и билото на планината.
Случи се да ми бръмне мухата да снимам високите части на Алиботуш - трите върха Царев, Гоцев и Шабран заедно в един кадър. Задачата е непосилна, ако гледната ти точка е в Алиботуш, следователно потърсих подходяща такава северно от планината. Сухия връх се оказа идеалното място за тази задача и ето ти повод да посетя върха
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети