Давам, йетел са направили магии с обхвата, навсякъде има интернет, пиша от под костенуркат. Дали не ползват и сателит вече не знам. Тука преди беше гйон.. е вижте лайфа
Май направих грешка. Закотвих се тука на бистрото на хаин боаз и боб бира и тнн, така се наядох и е такава жега, че не знам как ще тръгна. Иде ми да се опъна некъде на сянка
Сря Авг 13, 2025 1:20 pm
Dimov
kaloyanv написа:
Май направих грешка. Закотвих се тука на бистрото на хаин боаз и боб бира и тнн, така се наядох и е такава жега, че не знам как ще тръгна. Иде ми да се опъна некъде на сянка
Давай, давай, не остана.
Сря Авг 13, 2025 2:10 pm
kaloyanv
Dimov написа:
kaloyanv написа:
Давай, давай, не остана.
Аз не можах нещо да спя снощи и сега разхлаждам на йорданкино кладенче. Понеже исках да стигна малко по-рано, а виждам че се бавя и извадих да видя на последното тренировъчно за колко съм правил Предел - Чумерна. Точно 4 часа и сега умирам от смях как се влача … ама така е на тренировки отпочинал и лачен, на ком емине прашасал и неадекватен
Сря Авг 13, 2025 3:37 pm
kaloyanv
Вчера на чумерна. Ама много познати виждам и не ми остава време да пиша
Мамка му и ком-емине. Днес първи ден на обрати и преживявания… просто се получава велико, но ще разкажа по натам. Колелото ми даде проблем и то комбиниран върху скоростите. Заради невероятния прахоляк, аз такова нещо не съм виждал. Тук особено на изток всичко е изсъхнало…. Бонус, пия най-яката ракия и съм на супер яко място. Минус, че оправях велосипеда 4 часа, тъй като е супер неудобно без стенд. Но затова повече в филма, който ще направя и който ще ме прати в ерата на най успелите кино режисьори , след тези на предстоящия филм за ком-емине.
Не можах точно. Те бяха на Дерменка в този ден, обаче аз почивах много на козя стена и подминах към добрила. Те сигурно вече бяха спрели снимки.
Пет Авг 15, 2025 9:41 pm
kaloyanv
Ебаси продажното колело, то по зле от хората. Вчера хрущене, тропане лопане, скорости не въррват, колчета скърцат и не мърдат ужас. Стигнах морето, днес работи като чисто ново цъцъцъц
Съб Авг 16, 2025 10:01 am
kaloyanv
Почти си изпълних обещанието от миналата година, да остана на море. Обаче не точно така както си го представих, затова само един ден и утре се прибирам. Дали заради жегата или натоварването, ама една ракия ми стига. Две са ми много, явно съм отслабнал
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страница 10 от 10
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети