ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение Отговорете с цитат
Гледам сега https://gps.tracksport.eu/ ... вече има толкова много активности ... за Е3 и за Е4 , това не е лошо. Например виждам че ще има и други хора, които са "навили" часовника за старт, също като мен ...

По интересното е дали като мен ще спят под върха, или тепърва ще се качват сутринта от хижа Ком...

Ще е забавно, както казах на Борката, досега заради месеца който избирам, винаги съм бил сам по трасето. Сега тепърва ще видя, как е да има още хора наоколо. Макар че тези всичките които са в този сайт, правят обикновено някакви рекорди лични. И карат денонощно ..

Да не се окаже, обаче да има навалица по трасето и да няма къде да се спи. То това важи само в случая за първия ми ден основно Smile

Ами това е, все повече "състезатели" започват да налазват Е3 и Е4 .
Вто Авг 05, 2025 6:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Мисля като тръгна да пусна един Live Track ot Garmin-a . Пробвал съм го и преди, не става много много. Но идеята е да видя дали ще забие или ще успее да изкара поне първия ден и най-вече колко батерия ще ми дърпа.

Ако не хаби батерия много. Може и за други дни да пускам, ако горе долу работи и не скапва батерията много много.
Чет Авг 07, 2025 10:48 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Нека все пак си припомним един разказ, от малко близкото минало, който е достатъчно култов Smile ... дори и снимките са се запазили все още ...

https://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?t=7847&postdays=0&postorder=asc&start=0
Чет Авг 07, 2025 9:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Тъкмо премерих багажа колко е. Точно 4.8 кг, като това включва всичко без едно шише 0.5 литра, което според района ще се пълни празни .. Има още малко вариант принципно да се оптимизира, но това е вече под 0.5 кг и не си струва да се циганея дали да взимам 2 или 3 чифта чорапи, или пък да си махна едно олекотено яке, което и без това е леко, нно може да ме спаси при дадени условия. Има и около половин килограм храна, но не искам и за нея да се циганя, да не бедствам излишно.
Пет Авг 08, 2025 9:28 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Само да питам ако някой знае .. От емона има на картата земен път до Иракли ... От там на север посока обзор и бяла не се виждат никакви пътища. Ако реша от Емона да тръгна на Север, има ли възможност да избягам от отвартителния път Варна - Бургас ... Някакви възможности да се стигне до Варна по някакви по спокойни пътища ?
Пет Авг 08, 2025 12:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Добро утро от тур спалня витиня. Вчера тръгнах , ама нещо ме удари жегата стабилно, та трябваше да възтановявам с ледена ракия. Аз бех шефа на туристическата спалня Smile
Нед Авг 10, 2025 6:07 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

https://gar.mn/w1ME9DXz0Y
Нед Авг 10, 2025 6:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
andriii

Успех и да ти е забавно!
Нед Авг 10, 2025 7:42 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

kaloyanv написа:
Добро утро от тур спалня витиня. Вчера тръгнах , ама нещо ме удари жегата стабилно, та трябваше да възтановявам с ледена ракия. Аз бех шефа на туристическата спалня Smile

Дай мО !

Нед Авг 10, 2025 1:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Абе колко да му дам. Аз днеска го ударих лежерно, стоях и 1 час и половина на кашана, сега съм се облегнал на един камък на хладна сянка около миале и дрема и слушам тука птиците има много интересни. И гледам хижа паскалска ливада, преди все не ми оставаше да проверя коя е тая. Ама его на , дойде и това време Smile

А да тука съм се опънал на сянка, малко да охладя и да хапна , че след малко започва зверското драпане към Косица SmileSmile
Нед Авг 10, 2025 4:20 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Днес до момина поляна. Голяма жега, голямо лежене където намеря сянка , 1 час и половина на кашана. Яко ракии на момина поляна. Абсолютно удоволствие днес. Направо тва е перфектната хижа. По натам ще пиша защо. Утре ще на ща, ще ставам малко по рано, доста топло е. Едните боровинкаджии бяха пред колапс, без вода , чакахада ги вземат, ама и аз без вода.
Нед Авг 10, 2025 10:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Олеле! Мръсна жега... А за Момина... Такоз е.
Аз още се възхищава на идеята ти да заравяш ракия!
Късно, ама се сети, ще го ползвам на готово...
Направо и твоята да ползвам, ракия не идея ахахха
Коллото свали ли до хижата или го зае...ряза някъде горе в гората?

Пон Авг 11, 2025 12:13 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

https://gar.mn/Vj6QGX9z2
Пон Авг 11, 2025 5:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Ееееееее изгуби ми се поста, дето щраках 10 минути на тоя тъп телефон. На добрила съм тва е и само една ракия, еба си. Нищо не работи както трее
Пон Авг 11, 2025 11:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Сипи още една и ще тръгне.
И ще разбиеш на пух и прах супер храни, гелове, без алкохол, без спане, без писане и без снимки. И без кеф. Кефи се. И давай ъпдейт. Не пишат, ама четат!

Вто Авг 12, 2025 12:10 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Страница 9 от 10

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.