mislesht написа:
EXIIIT написа:
Мен пък цените не ме бъркат...........
Само заплатите, нали?
Има 2 принципа, които работят винаги и навсякъде:
1. Безплатен обяд няма
2. Ниската цена никога не лъже
Това е.
И заплатите не ме бъркат ..............аз ги раздавам
Пон Фев 24, 2025 9:52 am
аngel
Най-после ще стане нещо важно в тази държавица, в което силно се съмнявах, поради голямата сбирщина от полезни идиоти, ръководена от платени копейки на пасолството. Но тази сган, си го получи. Който не иска ЕВРО, да го даде на мен, за да не си създава проблеми със съвестта
Просто това малоумно население тук е уникално. Ти му даваш наготово в ръцете парите на Германия, Франция , Италия, Испания, световните средища на куртурата, то се хванало за насраните гащи на Бай Ганя...Ганя и патриотарството е само за представяне пред малоумната публика, конците се дърпат от Масква. Сега губят голяма част от от влиянието си и възможността да ни върнат като съветска губерния
" ...това малоумно население тук..." - малко на ангро изказване, като се има предвид броя на протестърите.
Да видим как ще се развият нещата с цифровото евро, че около 170млрд BGN си висят като дамоклев меч над банковата ни система.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 56, 57, 58
Страница 58 от 58
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети