ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
Ком-Емине (Е3): 2025 г.
Автор Съобщение
vedrin

Местожителство: 1116 m н.в.

Мнение Отговорете с цитат
Черната пантера ще помогне за подобряване на рекордите. Smile

Пон Юни 23, 2025 10:11 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Tito

Спукана й е работата сбарат ли я котленските представители на етноса.

Пон Юни 23, 2025 11:42 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tito

Черната пантера роди 4 кючека само за ден

Това заглавие май изчерпва темата.

Пон Юни 23, 2025 7:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_borisov

Финал за Радослав Георгиев по Ком-Емине пеша с време 7 дни, 3 часа и 20 минути!
Съб Юни 28, 2025 6:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

boris_borisov написа:

Браво за него, стигнал е максимума Smile
Съб Юни 28, 2025 8:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_borisov

kaloyanv написа:
boris_borisov написа:

Браво за него, стигнал е максимума Smile

Едва ли е стигнал до максимума си, макар че определено се раздаде. От около два месеца насам имаше възпалена надкостница на подбедрицата и това така и не отшумя до старта, а доста му попречи на финалния етап от подготовката, щото не можеше да бяга. Отделно на втория ден след Кашана се появи проблем в коляното с всички признаци за увреден менискус, което го болеше силно при всяко извъртане на крака. Но въпреки това преодоля всичко и финишира с много силно време, което дори утвърдени бегачи не са постигали до момента.
Нед Юни 29, 2025 12:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Докато хората правят ком-емине, аз бачкам по полето и по-работа , качвам килограми, добре че май общата ми форма е добра . Понеже не можех да излизам много. Тази седмица правих основен ремонт на колелото. Основен за мен. Обезвъздуших спирачките, че не го бях правил досега и не бяха добре. Смених и средното движение. Смених едните накладки, ама можеха да карат още. НАй-важното е че си оправих скоростите. Сега колелото е перфектно. Въпреки че дори и да не бях оправил нищо пак нямаше да има проблем за ком-емине..... Най-важното го оставих за най-накрая. Като проверих бозата, се оказа че пак нямам нищо в гумите и тоя път налях направо над 100 мл .. Явно мойто каране през салкъмовите гори прави много пукания .. Но откакто ги направих безкамерни, направо се родих. Мерси на stelth `че беше последното камъче, дето ми обърна мнението и сега е идеално. И сега съм напълно готов за ком-емине ... Само още малко да потренирам, дано да ми остане време, така за още тренировки, които искам да имам ...

И ше стане така както казва шеф цецко... Газ, газ газ, обедна почивка на ботев и после направо у слънчев брях на парти вечерта. Ще ударя в земята всички бастуни Smile
Нед Юни 29, 2025 9:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Не знам къде да пиша, но ком-емине наближава, хората отслабват и тренират. Аз обратно качвам килограми. Най-накрая съм в София и обявявам спортен уикенд. Затова пиша най-вече Пацко да види и да не каже, че съм минал през района и пак не съм се обадил ..

Плана е следния, а пък който иска да заповяда.

Събота - тръгване с колелото от центъра в 6.00 . В Кладница 8.30 и се продължава и така докато не завърши Витоша 100
Неделя - тръгване с колелото от центъра в 6.00 и каране по пътя до Алеко и от там Черни връх и после спускане по трасето на E4, после свързване на бука преслав и каране по трасето на витоша 100 пак до центъра. ...

Целите на двата дни са изцяло спортни, като най-важната е в Ярлово да се стигне до 13.30 и не преди 12.00 , за да не се изпусне голямото плюскане на кюфтета и пиене на бира в местната кръчма. Както се знае там кюфтетата са най-хубави в цяла България. Проблем е че затваря в 14.00 за обедна почивка до 18.00, освен това и 13.50 да стигнеш и да поръчаш те гледат лошо. Затова най-добре до 13.30

Също така за втория ден най-вече на спускане ще се гледа да няма глава колело, глава колело и тн ..

И втората цел е изцяло климатизационна. Като се тръгне от ярлово към 14.30 в най-голямата жега на откритото на баира на 40 градуса Smile)

Както писах вече това е за Пацко, но да се чувстват поканени всички които споделят този тип вело-туризъм с кръчмарски елементи . Все пак няма да е така лесно както звучи Smile
Вто Юли 01, 2025 10:02 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

8.30 Пацко го нямаше на кладница, затова че дадох газ по план.

Само че голямото пиене на бира и ядене на кюфтета в Ярлово пак ми се размина. Хем отидох нямаше 11.30 , то се оказа че са наредили вътре масите за някво празненство. Да се не начуди човек, тая сграда е така както е построена едно време от комунистите и вътре всичко е оттогава, ама пък глей ти колко е вървежна. Та имаше малко паника покрай приготовлението, можеха да ми направят нещо, ама чак след голямата поръчка. Нищо де, кафе и кола Smile ... Тоя път уж имах малко повече храна .. Smile ...

Значи цялото каране беше много приятно до един момент, Даже след Ярлово посока Ярема, имаше вятър и то все още прохладен... Тъкмо си казах е така искам да се чувствам добре и по едно време баш около железница ме удари жегата. Хем сянка, хем взе да се усеща топло. А пък като слизах от Бояна надолу към центъра, ебасии фурната, на топли вълни. Ужас е ... Там където има дървета температурата е с около 10 градуса по ниска, та ако не и повече.

Имаше още 2ма ентусиаста, които ги подминах на Студена. После ги видях на Ярлово. Нещо едини беше още от рано сдал багажа и щяли да карат по асфалта за по-лесно.

Нещо ще трябва да поработя върху климатизацията. Макар че и преди съм пробвал, но на голяма жега и товарене е нож с 2 остриета, колко и да си се аклиматизирал. Затова че не ме интересува вече. Ще си правя обедни почивки, ако ходя по ком-емине в жеги. Ба....л съм ти и аклиматизацията.
Съб Юли 05, 2025 3:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Изпълних целия план. Днес се качих от НДК до Черни връх с колелото и слязох в Ярлово и после по витоша 100 обратно на ндк. .. Тегаво е това изкачване и то е защото караш през цялото време на ниска предавка и се схващаш. Може би ако някога отново се кача така за тренировка, ще е когато не съм правил предишен ден, щото е дискомфортно.

Най-важното е че се цамбурнах в кръчната в Ярлово точно навреме и немаше никви мероприятия. 2 кюфтета с лютеница и пържени картофки, една филийка хляб, една бира, кафе и кола 9 и 80 Smile)) ... После отидох под най-старото и дебело дърво и се проснах за обедна дрямка. Чудех се дали да не поспя повече, но реших да не опропастявам голямото каране с толкова почивка...

Тва до черни връх не знам карането до горе ли е по-гадно или спускането до Ярлово. Спускането определено е много взискателно и натоварващо, но си е кеф де ..

Така и разбрах че евентуално ако реша да правя Е4, спокойно мога първия ден до Ловна, та чак и до 7-те езера, ако оставя колелото някъде около ловна.

Най-забавното е че видях на слизане от Ярловския купен една двойка, които правеха Е4 и си поговорихме немалко. Естествено че бяха чужденци и то от Сиатъл, американци. Българи няма, но чужденци по този маршрут винаги има и този район и хич не са малко.

Ще трябва още да се готвя. Не ми е леко. Аз искам като ида на ком-емине, вече с повече опит, да карам по-малко и да е като приятна разходка, да мога да си пия пиенето. Даже по-добре да пристигам в аванс рано ...

Ама за да стане това трее си трениран, а пък аз се влача по пейки и кръчми и се чудя под кое дърво да легна.. Басиии, явно ще трябва още тренировъчни планове да се правят, преди да тръгна. Ама то като гледам, ако продължа да "тренирам" така, сигурно няма и да ми се ходи по ком-емине. По-добре май докато тръгна да не "тренирам" ...
Нед Юли 06, 2025 8:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Eeeee най-после от месец мога да си вляза с профила...
Нямаше как да ти отговоря, за карането, като не даде телефон... ама добре си се справил.
Аз по себе си установявам, че колкото по-малко тренирам, толкова по-добре се представям с колелото.
Тази година имах две карания на 2 състезания по ~40 km преди В100. Верно че беше сухо на барут, ама и като не съм уморен слязох под 7 часа, даже съм почти 10 минути по-бърз от Ицо пак тича Smile
Има ли дата за КЕ?

Вто Юли 08, 2025 12:02 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

packo packov написа:
Eeeee най-после от месец мога да си вляза с профила...
Нямаше как да ти отговоря, за карането, като не даде телефон... ама добре си се справил.
Аз по себе си установявам, че колкото по-малко тренирам, толкова по-добре се представям с колелото.
Тази година имах две карания на 2 състезания по ~40 km преди В100. Верно че беше сухо на барут, ама и като не съм уморен слязох под 7 часа, даже съм почти 10 минути по-бърз от Ицо пак тича Smile
Има ли дата за КЕ?

Ехаа браво на теб ... Аз съм един от малкото, които колкото повече тренират, толкова по слаби резултати постигат Smile)) .. Ама тва е щото като съм много трениран, имам навика да се отбивам по кръчмите повече.

Има и дата за КЕ, но още не са уточнени. Борко в момента гледа прогнозите за времето, а пък аз най-вероятно ще променя традицията и ще се пусна около средата на август най-късно ..

Неговата цел е да мине бързо, а моята цел е да си направя кефа. Затова че не искам да хвана големи жеги, но с този климат нема как да стане.
Вто Юли 08, 2025 12:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.