Димитър Кутев също го завърши успешно за 6 дни, 8 часа и 52 минути, изключително време за човек, който не ми е известен като водещо име сред бегачите в България. Но неговата битка с Ком-Емине е започнала доста отдавна, така че и тук няма голяма изненада.
Запомнил съм че писа за този човек и това време. И просто попаднах скоро на клип, който съм го пуснал по-долу като линк. Ако аз лично знам че ще завърша така ком-емине и ще изглеждам по този начин, никога няма и да тръгна. Ноооо .. разни хора разни разбирания
Гледам има нови мераклии от ултра бегачите да правят ком-емине. Изпорти ги една жена от пунктновете по трасето, никъде не е обявено. Та не ми е ясно дали го правят наистина ком-емине или към момента го минават само пробно за да видят как е. Това са Росен Русев и Даниел Иванов. Но не този даниел иванов перчема, а другия който е от по преди. И двамата не изглеждаха добре, но то кой ли изглежда добре на ком-емине особено когато се напъва да прави отсечки и да бие рекордите ..
Той Росен Русев, беше питал за ски по е4 ... явно иска да направо нещо "смислено" относно рекордите по трасето, но поне до момента нищо не се обявява. Явно са преценили първо да пробват сериозно и тогава да пускат заявки от рода на "Цел рекорна на ком-емине", понеже стана вече явно, че постижението на Божидар, а пък дори и на дизела е доста трудно да се подобри, най-вече от аматьор бегачи, каквито са почти всички.
Пет Май 23, 2025 8:18 pm
boris_borisov
kaloyanv написа:
Гледам има нови мераклии от ултра бегачите да правят ком-емине. Изпорти ги една жена от пунктновете по трасето, никъде не е обявено. Та не ми е ясно дали го правят наистина ком-емине или към момента го минават само пробно за да видят как е. Това са Росен Русев и Даниел Иванов. Но не този даниел иванов перчема, а другия който е от по преди. И двамата не изглеждаха добре, но то кой ли изглежда добре на ком-емине особено когато се напъва да прави отсечки и да бие рекордите ..
Той Росен Русев, беше питал за ски по е4 ... явно иска да направо нещо "смислено" относно рекордите по трасето, но поне до момента нищо не се обявява. Явно са преценили първо да пробват сериозно и тогава да пускат заявки от рода на "Цел рекорна на ком-емине", понеже стана вече явно, че постижението на Божидар, а пък дори и на дизела е доста трудно да се подобри, най-вече от аматьор бегачи, каквито са почти всички.
Беше обявено в така омразния на всички тук ФБ Росен пуска в профила си отчет в края на всеки ден, пускат и гармински тракове за следене на живо. Опознавателно минаване за около 10 дни, няма опит за рекорд в момента.
Нед Май 25, 2025 7:49 am
kaloyanv
Те нарочно ли са избрали точно такова време ? Аз си спомням като живеех в Ирландия, бях свикнал да карам колело и да бягам в дъжд, но така и никога не изпитах удоволствие, даже и желание да го правя . В планината също съм го правил, обаче към днешно време бих го избегнал ..
Нед Май 25, 2025 5:57 pm
boris_borisov
kaloyanv написа:
Те нарочно ли са избрали точно такова време ? Аз си спомням като живеех в Ирландия, бях свикнал да карам колело и да бягам в дъжд, но така и никога не изпитах удоволствие, даже и желание да го правя . В планината също съм го правил, обаче към днешно време бих го избегнал ..
Едва ли са искали да им е такова времето, но е очевидно, че не са положили усилия да потърсят сух прозорец. Предполагам, че просто това им е било свободното време между другите състезания, в които са се записали за тая година. Пък и досега, общо взето, вадиха късмет и не ги валя много, едва вчера от Чумерна до Върбишкия проход са им бабичасали краката от влага и кал.
Пон Май 26, 2025 8:32 am
kaloyanv
boris_borisov написа:
kaloyanv написа:
Едва ли са искали да им е такова времето, но е очевидно, че не са положили усилия да потърсят сух прозорец. Предполагам, че просто това им е било свободното време между другите състезания, в които са се записали за тая година. Пък и досега, общо взето, вадиха късмет и не ги валя много, едва вчера от Чумерна до Върбишкия проход са им бабичасали краката от влага и кал.
Да ти кажа точно когато са тръгнали, преди да започнат валежите беше много добро. Аз ходих че карах и по витоша 100 и из стара планина. Трасето беше идеално . Сега бая го е накиснало според мен и ще тръгне вече гъстата растителност .. Но по интересното е дали това ще са последните такива по-сериозни дъждове .. Че и тази година го дават да е бая тежко и сухо лятото, може би по-зле и от миналата година.
Абе ти да го мислиш че ти обичаш по жегите да ходиш ..
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Страница 14 от 14
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети