Но има голяма вероятност прогнозата да не се сбъдне и времето да е хубаво.
Снегът почти се е стопил, останали са само малко снежни преспи и много сини минзухари:
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пон Апр 21, 2025 11:16 pm
SHOGO
Очевидно ще чакаме по-добро време. Ще го пищем дъждовен този уикенд. По-натам ще го мислим.
Чет Апр 24, 2025 10:06 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3426 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
По обективни и субективни причини първата форумна среща се отлага за 10-11 май 2025 г.
Който иска/може/реши – може да дойде в Осогово между 1-ви и 10-ти май. Ще се радвам да походим сред сините минзухари, а може и нещо полезно да свършим. Има пътеки за проучване, малини и зановец за рязане, синя маркировка за маркиране... Vaskoo прави табели за поставяне... Верила също е за премаркиране... Заслона на Суватя също чака...
Чет Апр 24, 2025 10:32 pm
vaskoo
Стефане, поканИ хората на хапване и пийване, на раздумка най-вече ... с тия задачи няма да дойде никой.
Ако идвам, ще има от моите продукции - ако не идвам, ще изпратя ... че табелите ни се ядат, ни се пият.
Наздраве
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пет Апр 25, 2025 12:04 am
tortomanin
Значи.... набедена дата още няма, а е нормално да е събота. Ако не ме спъне нещо пак, ще дойда, като ще поканя и Филип. Ако съм зает, както е било и друг път, ще му мислим....
Нед Апр 27, 2025 8:18 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3426 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Дата за форумната среща има – 10-11 май 2025 г.
На форумната среща никой няма да ви кара да работите, спокойно.
Ако някой иска да дойде на Осогово между 1-ви и 10-ти май – ще се радвам да се видим.
Сините минзухари догодина може и да не ги видите вече, след като разорат билото, за да поставят ветрогенераторите:
Пон Апр 28, 2025 11:32 am
tortomanin
Добре, след разговор със Стефан, една кола кауни почти обещахме.
Стефане, ако запазваш места, стая двойка за мен и Мима. Задната седалка при мен е свободна, ако Филип иска да дойде и има възможност, докарвам го.
Чет Май 01, 2025 9:37 am
stefan_iliev38
Svetlix написа:
Следя темата с интерес. Горепосочените дати през май съм ангажиран, но желание за среща не липсва
Е, как така си ангажиран?! А кога ще разкажеш за Килиманджаро?
Tortomanin, нека видим край коя хижа или кой хотел искат хората да бъде срещата, засега везните клонят към хотел „Хижа Иглика“, пък места мисля, че всеки може и сам да си запази.
Мислех, че ти ще се обадиш на Филип? Той може би ще работи в събота до обяд, така че трябва да се разберете за часа на тръгване, ако реши да дойде.
Чет Май 01, 2025 1:59 pm
Rain
Регистриран на: 03 Юли 2013 Мнения: 653 Местожителство: Стара Загора-София
Ще направя възможно да дойда, защото никога не съм посещавала нито Кюстендил, нито тази планина.Не искам да умра без да съм била по тези места )).
Браво, Стефко!
Липсвате ми всички...
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3Следваща
Страница 2 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети