Привет на всички След един дъждовен поход в Рила(не съм го публикувала,защото плановете за обиколки се провалиха и си останах само с една Мальовица)дойде ред и на Пирин.И така,след изморителното пътуване от Варна,скапани от недоспиване се добрахме до Попово езеро.В момента в който се наслаждавах на околните върхове(Сиврия,Джано,Джангал и зад мен Полежан)се изсипа страхотен дъжд.Хубавото беше,че продължи 10мин.и правилото"който те намокри,той ще те изсуши"влезе в сила.След тиха и спокойна нощ,продължихме към Тевно езеро,където обиколихме някой и друг връх.Поуморени пихме по 50гр.ракия и си опънахме кокалите в палатката.На сутринта ме събудиха гласовете на възмутени туристи,които се оплакваха от други такива,че вдигали шум(явно не са били достатъчно уморени).Закусихме с мекиците на Валя,упътихме една група деца с учителите им към х.Вихрен,стегнахме си багажчето и самите ние потеглихме през Типиците към същата цел.По пътя ги изпреварихме,бяха се разтеглили по цялото било.На следващия ден поехме към Кутело и Кончето на разходка.Беше облачно,но от време навреме се откриваха страхотни гледки.Срещнахме се с две момчета,които водеха група французи.Едното от тях ни разказа,че имало голям рев на Кончето,но след дълги убеждения-преминали.Видяхме и еделвайси,но от всички снимки,само една не е размазана.Фотоапарата ми се скапа на Рила,наложи се да снимам с телефон.Извинявам се предварително за качеството на снимките.Ето ги и тях
http://didipav.snimka.bg/mountain/pirin-5-08-10-08-2010g.525987
За тази година приключих с ходенето,чакаме нов член в семейството около Нова Година Догодина лятото мисля да го взема с мен,да свиква Надявам се,да си закупя и свестен фотоапарат.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети