Да цитирам доктор Григоров - каквото и да стане, ние все ще сме тук, и ако трябва, пак ще помогнем.
Тъй че няма да се плашите, какво значи някакъв менискус?
Сря Ное 20, 2024 10:29 am
t.hristov
Бихте ли споделили някаква информация за местата, в които сте били
Бихте ли споделили някаква информация за местата, в които сте били
От Калоферския манастир се качихме на Рай,като пътем слязохме в Бъзовица и ходихме по нея почти до бетоновия мост преди стръмното качване към Рай. На др. ден понеже чакахме хора отидохме само до Калоферския Купен със салата и ракия. На следващия по билото до Амбарица.От там на Левски и последния ден от Левски през Чафадарица пак до Калоферския манастир.
П.п. На Амбарица Ема отказа да ни извади стек бира,понеже бързала да слиза!!?Работа за 15 секунди.
Да цитирам доктор Григоров - каквото и да стане, ние все ще сме тук, и ако трябва, пак ще помогнем.
Тъй че няма да се плашите, какво значи някакъв менискус?
Знам,че скъсания менискус е поправим проблем.В случая го използвах като обобщаващ примерен термин за травма несъвместима с планинарстването.Аз съм с отлепен хрущял на лявото коляна,което е нелечимо,но с яко набиране на щеките и по някоя хиалуронова инжекция чат-пат, нямам проблеми с ходенето. За сега.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети