Спорим с жена ми, що е то т.нар. "телевизия" нетфликс. Мен ме е гнус да я гледам тая педалска телевизия, защото всяка една продукция там, задължително трябва да включва мляскания /най-малко/ между еднополови, ставащо под зоркия поглед на негърче и китайче - явно такъв е там стандартът за криворазбрана "политкоректност" да се допуска изобщо нещо до екран. Контрираха ме - я пусни на търсене нещо за планини, да видиш какви неща има. Пуснах. И познайте от раз какво излезе на първо място - "Планината броудбек"...
Та след усърдно търсене на нещо неджендърско, намерих "Изгубени в Какарорум".
https://www.imdb.com/title/tt26228498/
Пон Май 13, 2024 9:23 am
kaloyanv
Владо, бая си я объркал тая Какарорум сигурно е от възмущение . Иначе това нефликса не е телевизия, а е някакво извратено забавление за "небинарни" или там както е модерно да се нарича Може да се пробваш да потърсиш и тази дума.
Ето един филм свързан тематично, сюжетно и емоционално с дискусиите в други теми на форума - "Mort d'un guide" 1975.
Почти 50 години по-късно...., няма много какво да се добави, жестока драма, реалността такава - каквато си е, без нетфликс. Гледам, развъртяли са го и по разни платени платформи, инак, на френски/руски може да се свали от rutracker.org.
Вто Май 14, 2024 10:53 pm
vaskoo
Re: Изгубени в Какарорум
vladofff написа:
Спорим с жена ми, ...
След всички случки, споделени от теб тук, чак сега се убедих, че си безразсъдно смел
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Страница 14 от 14
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети