Наскоро в Ярлово попаднахме на интересен образ. Вида му и досадното му желание да си говори с нас първоначално ме накараха да го пренебрегна. Човека обаче набута в ръцете ми един лист. Прочете го, интересен е!
Тодор 071221/313 предлага "летен заслон с 15 легла / спални/, заредени с нови дюшеци, одеяла и възглавници". Какво е положението не знам, но е алтернатива за нощувка по Е4.
Пет Мар 26, 2021 1:26 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3367 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Еееее, ама това е прочутият Тодор Дишлийски от Ярлово!
Разговарял съм с него. На „Обиколката на Витоша 100 км“ той неизменно стои на подкрепителния пункт в село Ярлово и посреща участниците.
Изключително приятен и засмян човек! А правят и вкусен курбан за участниците в Обиколката!
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пет Мар 26, 2021 7:11 pm
kaloyanv
Този човек го видях събота 2 Ноември 2024, докато въртях обиколката с колелото за пореден път и хващайки един от последните по-топли и хубави дни. Спрях в Ярлово месната кръчма да хапна нещо. Ама готвачката уж болна и нямаше нищо за хапване. Взех едно кафе и една кола и излязох отвън, ама пред кръчмата студено на сянка и се преместих нагоре към църквата има пейки и сянка. Гледам там седнал един човек и аз му казах "На сянка студено, на слънце жега" ... та от там като ме хвана за слушател, отиде 1 час, ама аз не бързах много, тъй като имах достатъчно време.
Даде ми подобен лист и ми разказа 100 истории. Ходи вече с бастунче и се оплаква че го е позакъсал с краката, но иначе има същия дух както и преди. Януари май 2025 ще навърши 81 години в момента е на 80. Да е жив и здрав .
ПРедлага още подслон за хората по Е4, които не искат да спят по заслони и да се трепят до Клисура
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети