Mariana Eneva
Модератор *Ниво 2 · Четвъртък, 29 август 2024 г. в 22:18 ·
ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО! ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
update: Според член на групата ( Пламен Стоянов) Момичето е намерено и в момента е с
органите на реда!
Издирва се жена на 24 години, висока 1,68 м., с дълга права кестенява коса и пъстри очи.
Облечена е с тъмно зелено зимно яке, тъмно цикламен клин и туристически обувки със
същия цвят.
В понеделник сутринта отиде да спи сама на заслон 2050, който се намира в местността
Три кладенци над Конярника, между хижа Кумата и Черни връх.
Във вторник към 17:30 се обади, че ще остане още една вечер там. От тогава нямаме
връзка с нея и телефонът и е изключен.
Моля, ако някой я е виждал някъде на Витоша да пише! Ето името на момичето
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Пет Авг 30, 2024 10:57 am
tortomanin
Четох и аз, макар на друго място.
Момата хванала пътя, обадила се че ще поостане и .... изчезнала.
Хората, които я обичат, се притеснили. Знаете какви черни фантазии могат да ви дойдат. И ... я намерили в МОЛ.
Ако бях от близките, щеше да разбере, че съм сърдит.
Написах това с най-коректния език и стил, на който съм способен.
Иначе.......................................
Пет Авг 30, 2024 9:09 pm
vaskoo
Важното е да сме живи и здрави
Тоз случай ми напомня на забегналия след семеен скандал, дето го издирва сума ти народ по сигнал от жена ми, пък той си слезе от Балкана карловски като му беше свършило мезето.
Дано всички издирвателни операции да имат тоз завършек.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пет Авг 30, 2024 9:48 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3369 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Планинските спасители са помогнали на изгубила се жена в
Родопите
30.09.2024 09:35
Планина, СНИМКА:Архив
Два инцидента с туристи са станали в планината за последното денонощие, съобщават от Планинската
спасителна служба на Българския Червен кръст (БЧК).
При единия случай жена се е загубила в източната част на Родопите. В издирването ѝ са участвали екипите
от Смолян и Чепеларе. Жената е открита в района на връх Свобода, като е била в добро състояние.
В другия случай мъж е потърсил помощ заради изкълчен глезен. Инцидентът е станал под връх Ботев. Екипи
са помогнали на мъжа.
Днес условията за туризъм в планините са лоши. В Стара Планина духа ураганен вятър. Времето остава
облачно и мъгливо на места. Температурите в планините са до минус 1 - минус 2 градуса в районите на над
2000 м. Там има снежна покривка с дебелина около 1-2 см, пише БТА.
Според прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) в планините
днес ще бъде предимно облачно, ветровито и с валежи от дъжд. Над около 1900 метра валежите ще са от
сняг. По-значителни ще са количествата в района на Централен Балкан, Средна гора, Сакар и Странджа. Ще
духа силен северозападен, по високите и открити части - северен вятър. Максималната температура на
височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 3°.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Журналистите от горната статия правят от мухата слон.
Преди седмица бяхме на з.Тевно езеро и стана дума за изчезналата жена. Хижарят сподели, че вечерта в мъглата той заедно с един турист са я търсили в района, ала на сутринта жената сама се е върнала в заслона
Всеки може да види как се променя времето през последните 24ч на Тевно езеро
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 220, 221, 222
Страница 222 от 222
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети