Автор |
Съобщение |
kaloyanv
|
|
|
|
Ааа гледам Иван Гочев се е зарадил и ще тръгва утре май Тази година много кандидати. Той досега мисля не е завършвал, дано да вземе да го завърши тоя път.
|
|
|
Вто Авг 20, 2024 11:36 am |
|
|
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1263 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
|
|
|
|
|
|
айде, Честито на Троянският кон!
|
Абе май не е много Троянски кон, понеже си кара за Мамут ... |
Ама е от Троян.
А относно кандидатите, толкоз много станах верно, че вече почнах да ги бъркам и да не ги свързвам име с визия някои
Нека тичат, по пернишко най-после заваял вчера, за ден месечната номра, днес да извали и за миналия месец, утре за настоящия и ще изравним баланса за последните три
_________________ Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/ |
|
|
Вто Авг 20, 2024 1:27 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
Иван Гочев добре движи за 16 часа и половина е на Арабаконак. Баси и аз се надъхвам .. Щом пешеходец може, трябва и аз с колелото да успея ... .... Тая година на мен ми е целта да стигна Витиня . Така като гледам още един желаещ се присъедини към мен и въпреки че му пратих график засега изглежда че иска да идва.
Но понеже аз го знам и зная че ще спихне още първия ден, се чудя какво да правя.... Ама здраве да е, ще го взема, а пък каквото стане. Всичко се случва с причина и не е случайно
|
|
|
Сря Авг 21, 2024 10:39 pm |
|
|
kibik
|
|
|
|
направи му интервю и за пиене на Ракия ... да не издържи на темпото и да станат после сакатлъци ...
|
|
|
Чет Авг 22, 2024 10:21 am |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
Божидар щеше да пуска ком-емине зимно, ама се е нагласил на Пирин ултра и приключва за тази година. С тези глупави “състезания” до там се стига. То поне да изкарваха някакви пари, а те си трошат краката за тоя дето духа.
|
|
|
Нед Сеп 22, 2024 9:06 pm |
|
|
andriii
|
|
|
Пон Окт 07, 2024 5:32 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
Никъв шанс ..
|
|
|
Пон Окт 07, 2024 7:35 pm |
|
|
vaskoo
|
|
|
Отде ги намирате тия куци коне и нереализирани спортисти ... нито ракия пият по трасето, нито рекорди правят по същото (то и не се брои каквото и да е времеизмерване без 20 килограмова чугунена плоча за скара в раницата), то па и трасе няма
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича |
|
|
Пон Окт 07, 2024 9:54 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
|
|
....... То поне да изкарваха някакви пари, а те си трошат краката за тоя дето духа. |
Всъщност не съм съвсем прав, тоя организатора е продал състезанието на друг Затова че той може и да е изкарал някой лев. Сигурно са взели по някой лев и онези баламурници на които им казват доброволци ...
|
|
|
Вто Окт 08, 2024 9:11 am |
|
|
andriii
|
|
|
|
|
|
Никъв шанс .. |
е то целта им да завършат, пък каквото дойде..Че ще е трудно и ще са зависими един от друг ясно, но да мине леко и успешно, пък и кауза имат
|
|
|
Вто Окт 08, 2024 11:16 am |
|
|
andriii
|
|
|
|
|
|
|
|
....... То поне да изкарваха някакви пари, а те си трошат краката за тоя дето духа. |
Всъщност не съм съвсем прав, тоя организатора е продал състезанието на друг Затова че той може и да е изкарал някой лев. Сигурно са взели по някой лев и онези баламурници на които им казват доброволци ... |
то това май е от друга тема, но ето интервю С Митко - разяснява нещата, ако ти е интересно: https://www.youtube.com/watch?v=wHA2vVgfbew&t=1s&ab_channel=HillSeason
Състезанието беше супер, бях на 66 км и кой къде какво му плащат не знам, но бяха много готини отдадени доброволците
|
|
|
Вто Окт 08, 2024 11:19 am |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Всъщност не съм съвсем прав, тоя организатора е продал състезанието на друг Затова че той може и да е изкарал някой лев. Сигурно са взели по някой лев и онези баламурници на които им казват доброволци ... |
то това май е от друга тема, но ето интервю С Митко - разяснява нещата, ако ти е интересно: https://www.youtube.com/watch?v=wHA2vVgfbew&t=1s&ab_channel=HillSeason
Състезанието беше супер, бях на 66 км и кой къде какво му плащат не знам, но бяха много готини отдадени доброволците |
Е точно за това се бъзикам, че има едни хора дето се потят и изведнъж някой продава нещо някъде си. Аз не обичам тези състезания, тъй като те са съсздадени изцяло с комерсиална цел, а пък в същото време се рекламира като нещо което уж не е комерсиално и използва изцяло природата и желанието на хората да бъдат сред нея.
Не искам да влизам в излишни дискусии, но аз ако отида да направя състезание там, никой няма да ме пусне. А тоя обяснява какво голямо нещо е направил. И кое е голямото нещо да закараш над 1000 човека на чувстително място, където уж не трябва да има хора или те да са много малко.
|
|
|
Вто Окт 08, 2024 2:35 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
|
|
|
|
Никъв шанс .. |
е то целта им да завършат, пък каквото дойде..Че ще е трудно и ще са зависими един от друг ясно, но да мине леко и успешно, пък и кауза имат |
Е то какво пише в събитието ?
|
|
Предизвикателството е трасето Ком-Емине 580 км, Д +20000 м под 5 дни. Пирин и Павката ще направят опит за скоростно тандемно преминаване на дългото трасе. Амбициозна цел преследваща подобряване на настоящия рекорд. |
|
|
|
Вто Окт 08, 2024 2:37 pm |
|
|
kaloyanv
|
|
|
|
Добре се движат в крайна сметка, са точно на границата на 5 дни. По-важно е да завършат. Явно са започнали всички да следват съветите във форума и да дават приоритет на завършването вместо отказването .. Така трупат необходимия реален опит да се пънат за рекорди.
|
|
|
Нед Окт 13, 2024 6:32 pm |
|
|
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1263 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100 |
|
|
|
Наситихме се на скоростни преминавания, едно време имаше голяааамо следене и коментиране
В крайна сметка Пирин и Павел завършиха успепшно за 5 дни и 14 часа ако се не лъжа.
По-важното е, че са подкрепили една хубава кауза!
_________________ Не мога да спра.
http://ke-2013.blogspot.com/ |
|
|
Сря Окт 16, 2024 10:31 am |
|
|
|