Намерен спален чувал под Йосифица
Намерих тия дни спален чувал под вр. Йосифица.
Ако евентуалният собственик случайно посещава форума и ми напише (на лично) марката, модела и цвета на чувала - пращам му го по куриер.
Пет Авг 16, 2024 11:27 pm
t.hristov
Чувала не е толкова важен. По-добре драсни няколко реда за разходката в Рила
За колко часа направихте прехода х.Грънчар до х.Рибни езера ?
Чистени ли са тази година пътеките от клек над х.Грънчар ?
Нед Авг 18, 2024 9:44 pm
tortomanin
Чувалът е прекалено голям, за да бъде забравен, ама да не споря излишно.
Нед Авг 18, 2024 10:24 pm
Yan4o
t.hristov, направихме прехода, въпреки, че работата беше на косъм да се разпадне - вечерта преди тръгване вдигнах почти 39 градуса Т, та се наложи да отлагаме с 2 дни (в които бях "като парцал") мероприятието, вследствие на което Белмекен отпадна .
До Рибни го направихме за обичайните 7:30 - 8:00 часа, с доста почиване, че беше жега на моменти, а и аз още не бях съвсем тавряз.
Пътеката в клека става за минаване, но на места за по-висок човек с голяма раница може да му закача малко.
Относно чувала, може и да е прав tortomanin - доста се чудих дали да го взема или оставя, но не беше на място, на което човек би го оставил, за да се върне да си го вземе - седеше си баш на средата на пътеката, а имаше отстрани и клек и големи камъни да се завре, ако това е била целта. Даже го намерихме на качване към върха и го оставих на мястото му, докато слезем, барем някой си го потърси, но горе не се виждаше жив човек околовръст. Та на слизане - мислих, мислих и го взех надолу. Казах и на хижарите, ако някой пита за намерен/изгубен чувал, бяхме там и вечерта. На мен към момента не ми трябва, дано се появи собственикът...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети