ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Ком - Емине опити за рекорди
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Предишната тема
Следващата тема
Ком - Емине опити за рекорди
Автор Съобщение
kaloyanv

Мнение Отговорете с цитат
packo packov написа:
Абе беше придремал след Сини рид, преди полвин час е тръгнал. От сън спомен няма, Емона чака. Предимството да имаш бебе, будиш се често и следиш Ком ЕмиДа...

Да, сега е поспрял на Козичино, май там на бакалията Smile
Чет Авг 01, 2024 6:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
andriii

packo packov написа:
Абе беше придремал след Сини рид, преди полвин час е тръгнал. От сън спомен няма, Емона чака. Предимството да имаш бебе, будиш се често и следиш Ком ЕмиДа...

В стара джамия. Той си я знае. Айде успех му..
Чет Авг 01, 2024 7:09 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100

Стъпи на асфалта, скоро ще кисне потните дисаги в морето Smile добра работа, голяма преднина пред целта, можело е да поспи повече тук там Smile

Чет Авг 01, 2024 8:48 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
andriii

Догодина ще е 5 и 1/2 целта.. Laughing
Чет Авг 01, 2024 9:57 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

5 дни, 16 часа и 20 мин грубо...
Ай честито!

Чет Авг 01, 2024 10:27 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Yan4o

Местожителство: Варна

Браво на Борката! Каза и го направи!
Да видим ще постави ли нова цел за догодина Cool .
Чет Авг 01, 2024 10:38 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

Yan4o написа:
Браво на Борката! Каза и го направи!
Да видим ще постави ли нова цел за догодина Cool .

Има я за догодина Smile .. Това му беше като тренировка за догодина Smile Целта е там 5 дни и малко часове изцяло велосипедно обаче. Но така като гледам ако тренира повече, нищо чудно да слезе и под 5 дни Smile .. Ама викам стига му толкова вече Smile

Няма да ще да напише един пътепис, едва ли ще се вдъхнови след като е минал поне 10 пъти тоя маршрут Smile и е писал преди години ..
Чет Авг 01, 2024 10:51 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tito

Е то в такъв блицкриг какво има да му пътеписваш - докато си се осъзнал, че си тръгнал и вече пристигаш. Мога само да предполагам, но в в едно такова скоростно преминаване има нужда от съвсем друга ментална нагласа, за физическата е ясно.

Respect за постижението на Борис!

Чет Авг 01, 2024 1:01 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
packo packov

kaloyanv написа:
packo packov написа:

Този личен рекорд нямаше да е възможен, без помощта на Калоянчик! Хвала нему. И че не се отдаде на Бога на бирата с ракия, и не се качи на Беклемето без колело...иначе щеше да е як номер. Майтапа на страна, бравос момчета!!!

Чет Авг 01, 2024 10:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_borisov

Е, получиха се нещата почти точно според плана, доволен съм Smile Не бях предвидил, че ще стигна до Кашана за 22 часа (ако не беше контузията в коляното, можеше и за 21 ч), иначе можеше да тръгна по-късно и така общото време щеше да е по-малко, ама... здраве да е, поука Smile Бях много бавен, както обикновено, но почти не спирах и това беше ключът към успеха. Тренировките за издръжливост през годината дадоха резултат, а другата голяма причина за подобрението дойде от новото колело - вървеше по-бързо, по-леко и ми прости ужасно много грешки.
Много благодаря на Калоянчик за помощта. Бях поискал от него 3-4 неща, той направи 20! И даже не пожела да го снимам, да го сложа и него в архива на приключението Smile
Та така, без да влагам сила и техника, каквито нямам, само с воля, опит, упоритост, дисциплина и добре изчислен график и организация, с помощта на приятели, нещата могат да се случат и на обикновения човек, не само на изявените спортисти Laughing
Пет Авг 02, 2024 9:02 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

packo packov написа:
kaloyanv написа:
packo packov написа:

Този личен рекорд нямаше да е възможен, без помощта на Калоянчик! Хвала нему. И че не се отдаде на Бога на бирата с ракия, и не се качи на Беклемето без колело...иначе щеше да е як номер. Майтапа на страна, бравос момчета!!!

Е все пак не е точно така. Със сигурност дали аз бях там или не, той щеше да го направи по същия начин. Обаче пък аз видях нещо при него което много ми хареса. Не знам дали следващите дни е било така, но виждал съм дизела и много от другите рекордьори не само по ком-емине, как изглеждат по етапите.
Ами да ви кажа честно като срещнах Борис на Беклемето, нямаше нищо общо с тях. Не му е било лесно, обаче виждах че си има достатъчно запас и не е изпомпен.

Преди без да го познавах, като четях и като гледах как ги прави етапите и предишните ком-еминета си мислех че е бавен и се мъчи много. Обаче сега съм сигурен че може да е бавен, но има достатъчно запас от енергия през цялото време и не се мъчи чак толкова, само леко се натоварва Smile ..

Та за мен беше удоволствие да отида и да покарам с него, още повече че тази част на Стара Планина ми е домашна. Там ходя и зимата със ски и лятото .. и никога не омръззва гледката от Гердек Тепе при хубаво време. Най- готината гледка.
Пет Авг 02, 2024 12:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kibik

Браво Борка,

сега върви у МТБто да прочетеш разказа си за първото ти минаване Smile

и да знаеш, че Райко ще е много горд с теб Laughing Cool
Пет Авг 02, 2024 1:09 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_borisov

kaloyanv написа:

Е все пак не е точно така. Със сигурност дали аз бях там или не, той щеше да го направи по същия начин. Обаче пък аз видях нещо при него което много ми хареса. Не знам дали следващите дни е било така, но виждал съм дизела и много от другите рекордьори не само по ком-емине, как изглеждат по етапите.
Ами да ви кажа честно като срещнах Борис на Беклемето, нямаше нищо общо с тях. Не му е било лесно, обаче виждах че си има достатъчно запас и не е изпомпен.

Преди без да го познавах, като четях и като гледах как ги прави етапите и предишните ком-еминета си мислех че е бавен и се мъчи много. Обаче сега съм сигурен че може да е бавен, но има достатъчно запас от енергия през цялото време и не се мъчи чак толкова, само леко се натоварва Smile ..

Та за мен беше удоволствие да отида и да покарам с него, още повече че тази част на Стара Планина ми е домашна. Там ходя и зимата със ски и лятото .. и никога не омръззва гледката от Гердек Тепе при хубаво време. Най- готината гледка.

Факт, това е моят начин. Бавно, но славно. Сега си разгледах статистиките от часовника за пулса. Средният ми пулс за различните етапи е бил между 96 и 106 удара в минута, което за мен е зона 1, т.е. Загряване Laughing Много внимавам да не се напрягам твърде много, защото това ме изтощава силно и после нямам нито сили, нито настроение. Затова карам или ходя толкова бързо, колкото да ми е комфортно и с равномерен пулс. Усетя ли слабост или глад, спирам веднага да ям нещо. По време на пешеходстването ядях в движение, носех си част от храната в чантичката на кръста. Този начин ми съхранява силите и ми позволява да се движа по 18-20 часа на ден и да се възстановявам, макар и не напълно, с много малко сън. Това до голяма степен е причината да успявам да съм конкурентен в "общото класиране" на далеч по-силни и технични състезатели. Например един Никола от София, паралелно с мен, го направи за 4 дни и 14 часа, т.е. с около едно денонощие по-бързо от мен. Но разликата дойде само от първия и последния ден, т.е. той е тръгнал доста часове след мен и е завършил преди мен. А по трасето постоянно се разминавахме, като на Кашана и в Котел бяхме заедно. Той караше бързо по 12-14 часа и през другото време си почиваше, аз карах много по-бавно, но по 18-20 часа и с по-кратки почивки, но изминатото разстояние и от двамата беше еднакво. Та така, затова не обичам да има други хора с мен, защото темпото ми ги дразни, но в края на деня може да се окаже, че аз съм стигнал по-далеч Laughing "Ако искаш да ги настигнеш, карай бавно" - казал бащата на Новак Джокович, когато последния бил още дете, за другите тенисисти Laughing
Колкото до гледката от Гердектепе - съжалявам, че я пропуснахме, исках да я видя тая подсичаща пътечка, която се оказа полузабравена от Бога и хората... Laughing
Пет Авг 02, 2024 9:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_borisov

kibik написа:
Браво Борка,

сега върви у МТБто да прочетеш разказа си за първото ти минаване Smile

и да знаеш, че Райко ще е много горд с теб Laughing Cool

Често се сещам за първото ми минаване, понякога чета какво съм писал, отчитам си грешките, напредъка оттогава насам... Smile Големи глупости съм правил тогава Laughing Но това е опита, благодарение на който сега мога да го мина за доста по-кратко време, ако и да не карам много по-бързо Laughing Оказва се, че противно на логиката, един човек на 45 може да бъде доста по-силен и издръжлив отколкото когато е бил на 30. Често си мисля и за Райко, той е истинска легенда, много, много силен. Нереално ми се струва това, че сега го направих само с около 4-5 часа по-бавно от него, а е направо кощунствена мисълта, че за догодина го планирам да е по-бързо от него, ама на, мисля си го Laughing
Пет Авг 02, 2024 9:37 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kaloyanv

boris_borisov написа:
kaloyanv написа:

Факт, това е моят начин. Бавно, но славно. Сега си разгледах статистиките от часовника за пулса. Средният ми пулс за различните етапи е бил между 96 и 106 удара в минута, което за мен е зона 1, т.е. Загряване Laughing Много внимавам да не се напрягам твърде много, защото това ме изтощава силно и после нямам нито сили, нито настроение. Затова карам или ходя толкова бързо, колкото да ми е комфортно и с равномерен пулс. Усетя ли слабост или глад, спирам веднага да ям нещо. По време на пешеходстването ядях в движение, носех си част от храната в чантичката на кръста. Този начин ми съхранява силите и ми позволява да се движа по 18-20 часа на ден и да се възстановявам, макар и не напълно, с много малко сън. Това до голяма степен е причината да успявам да съм конкурентен в "общото класиране" на далеч по-силни и технични състезатели. Например един Никола от София, паралелно с мен, го направи за 4 дни и 14 часа, т.е. с около едно денонощие по-бързо от мен. Но разликата дойде само от първия и последния ден, т.е. той е тръгнал доста часове след мен и е завършил преди мен. А по трасето постоянно се разминавахме, като на Кашана и в Котел бяхме заедно. Той караше бързо по 12-14 часа и през другото време си почиваше, аз карах много по-бавно, но по 18-20 часа и с по-кратки почивки, но изминатото разстояние и от двамата беше еднакво. Та така, затова не обичам да има други хора с мен, защото темпото ми ги дразни, но в края на деня може да се окаже, че аз съм стигнал по-далеч Laughing "Ако искаш да ги настигнеш, карай бавно" - казал бащата на Новак Джокович, когато последния бил още дете, за другите тенисисти Laughing
Колкото до гледката от Гердектепе - съжалявам, че я пропуснахме, исках да я видя тая подсичаща пътечка, която се оказа полузабравена от Бога и хората... Laughing

Ами не забравяй че аз все пак се върнах по същия път и то рано сутринта, даже тогава гледката беше още по-хубава Smile
Пет Авг 02, 2024 10:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » E-3 Ком-Емине Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Страница 10 от 14

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.