Аз вече не съм в мобилизационна възраст
Чет Юни 29, 2023 2:58 pm
kaloyanv
То и аз не ставам за Витоша 100, но по принцип аз не обичам състезания, особено толкова масови. Предпочитам да се пречуквам насаме
Чет Юни 29, 2023 5:48 pm
kaloyanv
Колко забавно е да пиша в тази тема една година по-късно ... Пацко, пиша тук да те поканя, дано да четеш навреме. Събота рано сутринта тръгвам и ще правя обиколя Витоша. Ако имаш време може да се влючиш че помня каза, да ти пиша... Его пиша с колелото съм и това ще правя ...
Иначе мислех да ходя от ком до кашана, ама в момента не мога да си направя логистиката, затова че решх да обиколя Витоша. Ако някой още иска да взима колелото и да идва. Работата ще е изцяло лежерна, без напъване и докъдето се стигне.
П.С -- е мисълта ми е че който докъдето стигне, излизането от маршрута е лесно на повечето места. Аз може и 2 пъти да го завъртя, ако имам време и желание ..
Сря Юни 05, 2024 12:33 pm
packo packov
Регистриран на: 04 Юли 2013 Мнения: 1262 Местожителство: 144 м денивелация под и на 580 м или 10 мин от Витоша 100
Благодаря, ама утре в петък паля за морето, че има в събота един триатлон там. Детска работа е, ама трябва да се иде. Пиши пак , то и до самата състезателна обиколна останаха 24 дена нейде... пак ще се пусна да си гоня времето. Успех, дано се съберете хора, не е кално в момента.
Благодаря, ама утре в петък паля за морето, че има в събота един триатлон там. Детска работа е, ама трябва да се иде. Пиши пак , то и до самата състезателна обиколна останаха 24 дена нейде... пак ще се пусна да си гоня времето. Успех, дано се съберете хора, не е кално в момента.
Приятно прекарване там ... То ще са едни жеги събота-неделя ) Баш за море си е
Чет Юни 06, 2024 10:00 am
kibik
Витоша 100 с Христо Цветков: Ще има ли нов рекорд на Обиколката през 2024-а?
Без да го гледам това видео ти казвам, няма да има
Всъщност сбърках. Оказа се че рекорди няма ....... обаче при мъжете. Явно жените се оказах по-корави и ги подобриха и на бягане и на колоездене
...и на мъжки дуатлон..под 14 часа общо
А да, там има почва за подобряване, въпреки че този дуатлонец е дал много добри време и на двете дисциплини. Определено да, сериозно постижение. Даже, този могат да го сложат в категория "абсолютен шампион", щото няма кой да му бие постижението..
Нед Юни 30, 2024 10:51 pm
gandi
На 13.07 на хижа Българка отблизо наблюдавахме ултрамаратона Трявна Ултра. Изпитанието беше доста сериозно поради жегите, в Трявна беше 32-34 градуса на сянка . http://tryavna-ultra.com/
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Страница 15 от 15
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети