...Не мога много да разбера иглолистното дърво какво е. С тия къси иглички, да не е лиственица?...
Снимките не са много добри, но ми прилича на кедър ... На листвениците не им ли падаха игличките през зимата ?
Съб Фев 16, 2019 11:05 am
аngel
[quote="Ристо Туристо"]Уфф, и от Гугъл снимки явно е драма - сори
Най-вероятно ти се получава това http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?p=116947#116947 . Като му свикнеш става лесно:
най-важното е , заменя се краят на снимката : замени =w1280-h628-no с %3Ds1000-tmp.jpg Ведрин го видя къде е проблема с формулите , говори с неговия чиляк в Гоогле и работата стана. Връзки си требват.....
Да не си пропуснал да направиш албума в Гоглето обществен?
Ако пък си направиш регистрация в Blogger - тя е безплатна, Blogger-га автоматично ти прави снимките в Джи - пег формат, готови за качване навсякъде . Blogger е на Гоггле - и връзката между тях е по подразбиране, веднага те пита и направиш ли я един път винаги съществува.
Сотиров, хвани ги за ушите младежите да отделят 15 минути да станеш Ай Ти - джия
Снимките
Иглолистното може и кедър да е. На лиственицата наистина ѝ опадват игличките, но не знам кога е правена снимката. А тия добавки, дето да ги правя към адреса на снимките, ще трябва да си ги татуирам на лявата ръка, та да ги гледам оттам. Да си ядат ушите в Гугъла, бих казал! Това, дето са го направили, хич не е френдли. Стефан може да се подиграва на моя "склад" имгур-баламур, но там на всяка снимка се появява меню с въпроси: каква големина искаш да е и за какво ще я използваш.Съответно просто копираш координатите и си готов.
Ангеле, моите внуци са имунизирани против компютри, смартфони, телевизия, електронни игри и прочие. Просто нямат достъп. Но и да можеха да ми обяснят, нали аз ще трябва да го разбера и запомня? Е, там вече ще срещнат трудност!
Съб Фев 16, 2019 1:12 pm
vaskoo
Ристо е снимал кедър, дано не го отнесе някой за огрев, ако и да не е нашенски вид.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Не мога да видя снимката, може и при мен да е проблемът - дава ми съобщение:
404. Това е грешка.
Заявеният URL адрес не бе намерен на този сървър. Това е всичко, което знаем.
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват!
Съб Мар 30, 2019 2:46 pm
tomaraya
Само искам да помоля всички Вас да не огласявате находищата на редките видове ! Вчера видях вандалски изровени луковици на поне 30-50 родопски лалета . Не публикувам снимки -гледката е ужасна , само за ориентир -става дума за землището на Мелник .
Здравейте планинари! Казвам се Мартин Стоилов и съм докторант в Аграрен Университет Пловдив. Темата на докторантурата ми е свързана с изследване на скорушата в България. Целта ми е да изследвам колкото мога повече плододаващи дървета и накрая да създам насаждение, където да се съхраняват най-ценните форми от този все по-рядък, но много ценен вид. Имам нужда от вашата помощ - споделете информация за всяко едно плододаващо дърво, което ви е известно - описание на плодовете, снимки, местоположение. Ако се притеснявате да споделите точното местоположение, изпратете ми го на лично съобщение. Ще ви бъда много благодарен. Скоро тръгвам на експедиции из страната и ще се радвам да се видим на живо.
Явлението се наричало "Инокулация"
Има две такива дървета свързани със общ клон по пътя за хижа Яворов. Все забравям да ги снимам обаче. Понякога водя девучки там и никога не ми е връзвало, за това и не го третирам като интересен феномен със положителна енергия
Явлението се наричало "Инокулация"
Има две такива дървета свързани със общ клон по пътя за хижа Яворов. Все забравям да ги снимам обаче. Понякога водя девучки там и никога не ми е връзвало, за това и не го третирам като интересен феномен със положителна енергия
п.с. забравил съм до уточня че всъщност става въпрос за букови дървета в този случай
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Страница 13 от 13
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети