Откъде е най-подходящо в този сезон да се качим до вр. Факиро и вр. Килеро?
Гледах маршрут от село Горно Демирево, но дотам може ли да се качим с автомобил?
Моля да споделите най-удачния вариант?
Вто Мар 19, 2024 6:33 pm
tortomanin
Бас Маата!
Човек, разбира се, има право да иде където му е кеф, но ми е някак странно, как в най-високата планина в България в проблем се превръщат разни чуки.
Не че аз не ходих да проверявам клисурата Врви Секул.
Извинете, ако съм засегнал нечие любопитство или регионален патриотизъм.
Вто Мар 19, 2024 11:50 pm
2016godina
tortomanin написа:
Бас Маата!
Човек, разбира се, има право да иде където му е кеф, но ми е някак странно, как в най-високата планина в България в проблем се превръщат разни чуки.
Не че аз не ходих да проверявам клисурата Врви Секул.
Извинете, ако съм засегнал нечие любопитство или регионален патриотизъм.
Не сте засегнали никого.
Последната промяна е направена от 2016godina на Сря Мар 20, 2024 10:28 am; мнението е било променяно общо 1 път
Сря Мар 20, 2024 10:14 am
kaloyanv
Цитат:
Дати
2021-10-23
Целта ни беше да качим Мусов връх /Белчевица/ като подходим от една от махалите на село Бистрица – Милево. Но сутринта променихме плана и заходихме от към Горно Демирево – друга една от 52-те махали на село Бистрица, Благоевград.
До Горно Демирево минахме през село Дъбрава, над селото пътя на моменти е осеян с дупки, старият асфалт на в по-голямата си част липсва, но лек автомобил се качва без проблем. Горно Демирево е на надморска височина 1000м.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети