Здравейте!
Интересува ме между Аргирово и Митрово езеро изворчето в момента актуално ли е като дебит на вода за пиене. Ако не е къде в района може да се нощува на чувал до вода, която става за пиене. Тевно езеро заслона ще е краен вариант...
Също така става ли за чувалуване до него, има ли стада, кучета?
Вто Юли 25, 2023 1:24 pm
dilaro2
Преди две години спахме на чували на 200 метра във ляво от извора. Било е началото на август, животни нямаше. Конкретно това изворче не съм го проверил тогава, за съжаление. Но нямаше и нужда, наляхме си вода от притока на Митрово езеро, и то доста високо и много близко до мястото ни за нощувка, около мястото където го пресича червената маркировка на кота 2400м.н.в
За сметка на това, на мястото което си харесахме за нощувка намерихме дронче.
Ето малки кадри от него точно от там: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0mMXVdGq5KEuGEv18uXMZsKXYcYRV9n1Wbqo3gAjprr2QwNQ33qLpNXAxAUsFWvhpl&id=100000520616057&sfnsn=mo
Последната промяна е направена от dilaro2 на Вто Юли 25, 2023 2:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Юли 25, 2023 2:08 pm
excalibur
Добре изглежда но водата е важна, че идеята е да направим Сиврия - Джано, да спим някъде до вода, а в неделя Малка Каменица - Каменица...
едитнах го с малко забавяне, че шефовете ми нахлуха в офиса и ме хванаха в крачка да кисна по форуми
Вто Юли 25, 2023 2:28 pm
excalibur
dilaro2 написа:
Преди две години спахме на чували на 200 метра във ляво от извора. Било е началото на август, животни нямаше. Конкретно това изворче не съм го проверил тогава, за съжаление. Но нямаше и нужда, наляхме си вода от притока на Митрово езеро, и то доста високо и много близко до мястото ни за нощувка, около мястото където го пресича червената маркировка на кота 2400м.н.в
За сметка на това, на мястото което си харесахме за нощувка намерихме дронче.
Ето малки кадри от него точно от там: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0mMXVdGq5KEuGEv18uXMZsKXYcYRV9n1Wbqo3gAjprr2QwNQ33qLpNXAxAUsFWvhpl&id=100000520616057&sfnsn=mo
Благодаря за отговора. Мисля, че е супер подходящо място за нощувка, ако няма животни и е близко до пътеката за Малка Каменица...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети