Здравейте. Някой може ли да ми каже къде мога да си набера левурда, като тръгна от Карлово. Снимките на Живота не ми се отварят, така че ако може с координати на kade.si или GPS трак, много ще съм благодарен!
_________________ Добрата преценка се дължи на опита, а той - на лошата преценка.
Съб Апр 15, 2023 7:59 pm
lubitel
Здравей! Качваш се с кола до неработещата хижа Милеви скали и тръгваш от паркинга надолу по зелената маркировка. Почти веднага попадаш в поле от левурда! Вчера брахме.
П.П.Темата е в раздела за Стара планина, а х. Милеви скали е на рида Алабак в Родопите.
Здравей! Качваш се с кола до неработещата хижа Милеви скали и тръгваш от паркинга надолу по зелената маркировка. Почти веднага попадаш в поле от левурда! Вчера брахме.
П.П.Темата е в раздела за Стара планина, а х. Милеви скали е на рида Алабак в Родопите.
Благодаря. Бил съм в тази хижа като ученик, преди доста години - ако имам път, ще ми е приятно да си спомня мястото.
_________________ Добрата преценка се дължи на опита, а той - на лошата преценка.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети