А след Мугла, накъде?
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Нед Мар 12, 2023 10:57 pm
andriii
vaskoo написа:
А след Мугла, накъде?
Ако ме питаш за маршрута на Е8, аз минах малко след Мугла, през Касъка нагоре по коларски път до свръзка с червената марка и оттам по панорамния обиколен път до Пампорово
Пон Мар 13, 2023 12:37 am
vaskoo
Затова подпитвам, какво е положението с т.нар. Панорамен път. Лятото на 2021 тръгнах по него, и като ме срещнаха още в началото едни манатарки, едвам се прибрах в Мугла.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пон Мар 13, 2023 7:37 am
andriii
Значи си го правил след мен. Аз 2020 г. Но гъбите ги имаше , даже се чудехме дали да не си наберем малко с авера и в хотела в Пампорово да не ги направим с масло, понеже имахме кухня в апартамента, ама...нещо не ни се занимаваше.
Иначе пътя си караем, доста друслив по спомени, много малки спускания и изкачвания и монотонен. В един момент става безкраен и малко ни изнерви.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети