Съчувствия за бедата и поздравления за положените усилия да се придвижиш, Владо. Браво, така трябва! Успешно възстановяване и късмет занапред!
Пон Фев 27, 2023 11:03 pm
pirx
Леле! Бързо възстановяване.
Пон Фев 27, 2023 11:16 pm
bobbyfm
Успешно възстановяване!
Вто Фев 28, 2023 3:54 pm
vladofff
За съжаление положението с глезена е сходно с това на Дамян, когато падна на Вихрен. По този повод Емил Нешев вчера ми изказа обосновано предположение, че потрошаванията от такъв тип очевидно са свързани...с носенето на котки по време на рапел. Аз също се сещам за много инциденти с рапели по котки,станали с мои познати. Някак си не мислим за тях защото трудно бихме ги махнали на средата на някой тур. ивъпреки това основната причина са именно те. Механизмът не е трудно да си го представим. Последицата обаче е глезен на сол отвътре. Тъй че носете котки само при крайна необходимост. В останалите случаи лидълските вериги са идеални а и такива бели не докарват.
Последната промяна е направена от vladofff на Вто Фев 28, 2023 6:31 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Фев 28, 2023 6:20 pm
kaloyanv
vladofff написа:
За съжаление положението с глезена е сходно с това на Дамян, когато падна на Вихрен. По този повод Емил Нешев вчера ми изказа обосновано предположение, че потрошаванията от такъв тип очевидно са свързани...с носенето на котки по време на рапел. Механизмът не е трудно да си го представим. Последицата обаче е глезен на сол отвътре. Тъй че носете котки само при крайна необходимост. В останалите случаи лидълските вериги са идеални а и такива бели не докарват.
Аз от това се опасявах, не толкова от счупването на костите на подбедрицата а по надолу в глезена. Много е сериозно това нещо ако е така казват, дано да успеят да го нагодят добре на операцията. Но ще ти трябва много търпение и дано да остане с малко последици.
Вто Фев 28, 2023 6:28 pm
tortomanin
Успешно възстановяване!
Вто Фев 28, 2023 7:31 pm
аngel
Пожелавам възстановянане и без поблеми след това, на Владов . Между другото, той ми писа преди доста време, да внимавам с моите шантави никакви катерения, и...послушах го. 2020 г. отидох под източната стена на Бански суходол ... и се отказах. Просто разбрах, че времето за тази работа ми е свършило, не съм в тази форма вече. А и късметът е до време. Сега леко, по постижими места.
Пожелавам възстановянане и без поблеми след това, на Владов . Между другото, той ми писа преди доста време, да внимавам с моите шантави никакви катерения, и...послушах го. 2020 г. отидох под източната стена на Бански суходол ... и се отказах. Просто разбрах, че времето за тази работа ми е свършило, не съм в тази форма вече. А и късметът е до време. Сега леко, по постижими места.
И аз така направих, като се замисля последните години. Обаче докато правих леки неща, се спънах на пътя към военните на Витоша (зелената писта) и си счупих крака жестоко. Но имам усещане че съм близо до това да нацеля дълголетното и безаварийно житие и без страдания.
Вто Фев 28, 2023 8:48 pm
gandi
Бързо и качествено възстановяване!
Сря Мар 01, 2023 9:42 am
Plamen К
Бързо възстановяване!
Сря Мар 01, 2023 4:54 pm
vladofff
Благодаря на всички. На вас пък пожелавам тия работи да ви пропускат!
Важно е да се оправиш, пък и ние покрай теб ще си взимаме поука.
Каква поука ще си вземеш от този случай ?
Той владоф го писа по=горе - да не се пуска рапел с котки
Сря Мар 01, 2023 9:29 pm
kaloyanv
aldo написа:
kaloyanv написа:
mislesht написа:
Важно е да се оправиш, пък и ние покрай теб ще си взимаме поука.
Каква поука ще си вземеш от този случай ?
Той владоф го писа по=горе - да не се пуска рапел с котки
Ами аз питам понеже, имам вече 3 инцидента по-сериозни и се пазя и какво ли не, а ми се случват от нелепи по нелепи и даже по тежки на по тъпи места Затова питам...... А това за рапелите с котки, той трябва да каже по подробно, защото има някаква специфика там. Ама сега едва ли му е до писане. Като се поосвести да се надяваме по-скоро, сигурно ще сподели.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети