Бедите да останат в миналото, Владо. Занапред -- здраве и късмет!
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Пон Фев 27, 2023 1:21 pm
mitaka_g
Бързо и безпроблемно възстановяване Владо!
Пон Фев 27, 2023 2:24 pm
tzezko
Герой?
Сотиров написа:
Герой си ти, Владо! ............
Никакъв герой не си, а си пълен бастун, Владе!
Третият път стомната се чупи!
Толкова ли нямаш близки, на които държиш, та да се сапикасаш малко, де?!
Пон Фев 27, 2023 5:02 pm
Сотиров
Айде сега! Който не се пребие, пък е жив, какъв герой е?
Пон Фев 27, 2023 5:24 pm
kaloyanv
Re: Герой?
tzezko написа:
Сотиров написа:
Герой си ти, Владо! ............
Никакъв герой не си, а си пълен бастун, Владе!
Третият път стомната се чупи!
Толкова ли нямаш близки, на които държиш, та да се сапикасаш малко, де?!
Ай стига бе шефе, тея работи стават и на равно .. Това е като леката кола и джиповете. Едните имат различна проходимост, но всички се чупят еднакво. .. Кво да го говорим това. Никой не иска да ходи да се пребива. Станало е... Дай сега да се откажем и да залягаме на пиенето и на масите, барем некоя лека инфарктно-мозъчна смърт ни покоси.
П.С -- Първия път като скъсах връзки на глезена беше на едно хоро се хванах, при положение че тогава се занимавах сериозно. После на един маршрут на враца се изтървах и направих падане около 4 метра и получих същата контузия като в първия случай.
Ей сега като се потроших никой не ми вярва че е станало почти на равно. Мислят че от мотор или ски ... и кво ?
Пон Фев 27, 2023 5:34 pm
dido
kaloyanv написа:
... Едните имат различна проходимост, но всички се чупят еднакво....
Е, стана тя сега!
Ако "бастун" е между повече от приятели, приемам.
За мен, щом има сърце за подобна дейност, при такива условия, само адмирации.
Вчера имах наглостта да пиша втори път, след като мое мнение се загуби, като второто сполетя същата съдба.
Вероятно на някого не се е харесало. Би било нормално да се посочи причина.
Пон Фев 27, 2023 6:07 pm
kaloyanv
EXIIIT написа:
Еееееее там немога да помогна. Що избра София в Плевен са по добри ортопедите.
Навсякъде работят с дрелки, бургии, длета, шлайф машини ) Аз не виждам голяма разлика дали в София или Плевен ще блъскат с чука пирона. Щото моя бая го блъскаха, чак упойката забрави че съществува
... Едните имат различна проходимост, но всички се чупят еднакво....
Айде бе
Като при хората, нали?!
Пон Фев 27, 2023 6:28 pm
vladofff
tzezko написа:
. ..
Не се гордея хич със станалото. няма нищо геройско. други търсеха в такива неща подвиг... и си платиха.
Отделно, че стана по напълно тривиален начин нямащ нищо общо с катеренето - залости ми се обувката между два камъка и вятърът ме завъртя -признай си че така можеш се почупи и насред площада в някоя открадната плоча над канавка. Второ направих нужното да не се рискува живота на нито един спасител. ако не вярваш питай който искаш от тях. Вярно болеше повече от нормалното, но смятам че така трябва да се прави, а не само да се мрънкя какви са били или не. Момчетата са много отговорни и ще направят всичко което е по силите им, но в никакъв сличай нямаше да допусна действиятя йм да налагат и героизъм.
Пон Фев 27, 2023 7:54 pm
Сотиров
Не е геройство самото счупване, а действията след него. Нали каза, че си се придвижвал със счупения крак? За това говорим.
Пон Фев 27, 2023 8:06 pm
kaloyanv
vladofff написа:
tzezko написа:
. ..
Не се гордея хич със станалото. няма нищо геройско. други търсеха в такива неща подвиг... и си платиха.
Отделно, че стана по напълно тривиален начин нямащ нищо общо с катеренето - залости ми се обувката между два камъка и вятърът ме завъртя -признай си че така можеш се почупи и насред площада в някоя открадната плоча над канавка. Второ направих нужното да не се рискува живота на нито един спасител. ако не вярваш питай който искаш от тях. Вярно болеше повече от нормалното, но смятам че така трябва да се прави, а не само да се мрънкя какви са били или не. Момчетата са много отговорни и ще направят всичко което е по силите им, но в никакъв сличай нямаше да допусна действиятя йм да налагат и героизъм.
Майка ми пък направи същото счупване като моето преди години (с една идея по-леко), докато слизаше по стълбите, по които слиза всеки ден и на сухо .... кво да си говорим ... шибана работа
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети