Е, така става, благодаря. Но аз щракнах на 135, последната страница, а и там нищо. Казусът, цитиран от Стефан, е интересен и поучителен, макар че трудно вниквам в юридическите аргументи. Става дума за туристически обекти, които общината предоставя за посещение след благоустрояването им. За съжаление в случая с Крушунсите водопади огромно свлачище затрупва и убива двама души. Оказва се, че макар свлачището да е "непреодолима сила", общината, която стопанисва обекта, носи отговорност.
Нед Ное 08, 2020 9:36 pm
Dimov
Dimov написа:
dido написа:
Димов, не разбирам точно какво е искането.
Когато се напише едно мнение, има едно бутонче "промени", което позволява на автора да коригира коментара си. След, може би, няколко часа бутончето изчезва и мнението не може да се коригира повече.
Ще повторя молбата си, тъй като може би беше забравена.
В темата по-долу втората снимка не се отваря и трябва да коригирам кода на снимката.
Споделям следното:
При влизане във форума в общи дискусии/инциденти в нашите планини ми дава последно непрочетено мнение на уважавания съфорумец ведрин, при опит да го прочета излиза съобщение - няма мнения в тази тема. Това е на стр 206. отивам на предната 205 и там е мнението на ведрин, последно за страницата. А в броя страници си седи 206 за последна.
Забелязал съм това и преди и в други теми - ако мнението е последно за страницата, показва се като непрочетено за следващата страница, на която пъ както вече споменах, излиза съобщение няма мнения в тази тема.
Дано съм бил ясен.
Сря Фев 22, 2023 9:20 pm
Сотиров
Ясен си. Забелязано е и от други. Случва се при темите с много страници. Дидо го обясни, но не разбрах това органична малформация ли е.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страница 10 от 10
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети