Rado. Trully написа:
Привет,
Имам Bestard Breithorn PRO. Вече са на 4-5 години и въпреки, че редовно ги мажа с Крем за обувки Bestard, пропускат вода.
Разходихме се от Партизанска Песен до Мазалат и обратно миналата седмица. Отвън изглеждаха мокри а отвътре такива си и бяха. Мислех си, че много ми се потят ходилата, но вече не мисля така.
Какво бихте препоръчали за тези обувки? С какво да ги омажа или да пестя за нови?
Благодаря!
Поздрави,
Радослав
Имах подобен проблем със друга марка кожени обувки, прецака ли се мембраната, със каквото и да ги мажеш няма да издържат повече от 3-4 часа.
Купих няколко скъпи вакси и 1-2 спрея от от вън, дадох близо 100лв за подобни неща и няма оправия...
Лично мое мнение...
Сря Яну 25, 2023 8:16 am
Rado. Trully
Привет,
Благодаря за отговорите!
Да, нужно е да добавя, че моделът е с мембрана и последната разходка изобщо не беше тежка, а напротив - 5-6 часа в горе-долу сух сняг.
Може би и моето ходене влияе. Забелязвам, че постоянно имам сняг върху обувките си, докато тези на приятелката ми са чисти.
Както и да е, ще опитам с импрегниращ спрей и да видим. Не ми се иска да отделям 300-500 лева в този момент.
Поздрави,
Радослав
Сря Яну 25, 2023 11:05 am
bebo79
Да ти кажа 4-5г. е доста добре, повечето от моделите по нашите магазини, не могат да изкарат и 1-2г. при интензивно ходене.... човек вече не знае какво да си купи.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Страница 14 от 14
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети