Когато бях малък, майка ми и баща ми не се обичаха и си изневеряваха. После се разведоха. Скоро след това мама попадна в автомобилна катастрофа и загина. С брат ми останахме да живеем в стария дом на баба ми. Сестрата на баба беше алкохоличка. Всички живеехме с парите, които баба получаваше от държавата и нейните спестявания. Чичо ми Анди едва избягна затвора, пак с пари от баба. Брат ми се ожени и ни напусна. Вече почти не ни се обажда. Баба наскоро умря и се наложи баща ни, който е на 73 години, да почне работа, за да издържа семейството. Вероятно след време аз ще трябва да поема тази грижа.
Принц Уйлям.
Вто Яну 10, 2023 6:40 pm
Сотиров
Велико! И е самата истина.
Вто Яну 10, 2023 7:15 pm
Сотиров
Ей го, и тоя се случи!
Цитат:
Коалиция с ГЕРБ ще се случи с оправданието, че...
Затова ме дразнят тия младоци, все анализатори! Бакалавър по библиотечно-информационни науки, магистър по спортна журналистика, в момента докторант по рефлексорна журналистика. Поне да беше рефлекторна тая журналистика... И тръгнал член на Съвета за електронни медии да става! Вижте му българския, вижте му почерка, ама без да се дразните:
- Добър вечер! Кутия цигари, моля!
- А 18 години имате ли?
- Така като ме гледате... с тия мустаци, дали имам 18?
- Виж моето момиче, без лична карта няма да ти продам цигари...
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Съб Яну 21, 2023 6:47 pm
Сотиров
Сериал! Това е само първата серия. Симеон Велики го знаете от Златния век на българската книжнина. Тук обаче ще го видите и като велик *бач. С пози на трона и в средновековно джакузи. Ама това само до средата на първата серия, нататък вероятно ще последва доста от Камасутра. Има и тогавашна чалга, и плеймейтки... Сценаристката не е случайна личност в българската култура. Людмила Филипова е може би най-плодовитата и награждавана писателка-фантаст. Завършила е икономика, после магистратура по астрофизика, работи в областта на квантовата механика, "тъмната" материя и черните дупки... Накратко, ренесансова хармонично развита личност от Леонардов тип. За съжаление нямам нейно изображение като Леонардовия човек, вписана гола в квадрат, но открих неин портрет в ролята на Ботичелиевата Венера, родена от морската пяна:
Е, на някоя следваща снимка повече! Разбира се, родата ѝ не е без значение. Внучка е на друга хармонично развита личност от епохата на развитото социалистическо общество, Гриша Филипов. И племенница на известния уфолог проф. Лючезар Филипов, който редовно ни осведомяваше за поредните доказателства, че Земята е била посетена от извънземни, привнесли тук разума. Та така...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети