Автор |
Съобщение |
IliyanK
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 1:32 am |
|
|
tomaraya
|
|
|
Здравей ! Преди 3-4 г. бях тръгнал за Доломити , но поради липса на номера , се прибрах с подобен модел Техника . За жената взех Доломити . За момента и двата чифта се държат отлично , мембраните още работят и Вибрама държи на сняг , за разлика от Норт Фейс ( там и мембраната изпусна за година ) и Алпина . Смело мога да кажа - за тия пари , трисезонка , лека , удобна ,по - добро не се сещам . Но не мога да ги сравня със сериозните им събратя , за нас са напълно достатъчни .
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 10:02 am |
|
|
vladofff
|
|
Re: Туристически обувки Tecnica |
|
|
|
парата не е малка |
Напротив, това са смешни пари за читави обувки. Ако са читави естествено.
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 11:07 am |
|
|
IliyanK
|
|
|
|
|
|
|
парата не е малка |
Напротив, това са смешни пари за читави обувки. Ако са читави естествено. |
Мисля, че се подразбира, че ако са боклуци, цената не е малка. Ясно е иначе как вървят лидерите в бранша.
Последната промяна е направена от IliyanK на Чет Яну 12, 2023 11:15 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Чет Яну 12, 2023 11:14 am |
|
|
IliyanK
|
|
|
|
|
|
Здравей ! Преди 3-4 г. бях тръгнал за Доломити , но поради липса на номера , се прибрах с подобен модел Техника . За жената взех Доломити . За момента и двата чифта се държат отлично , мембраните още работят и Вибрама държи на сняг , за разлика от Норт Фейс ( там и мембраната изпусна за година ) и Алпина . Смело мога да кажа - за тия пари , трисезонка , лека , удобна ,по - добро не се сещам . Но не мога да ги сравня със сериозните им събратя , за нас са напълно достатъчни . |
Много благодаря за изчерпателното мнение и информация!
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 11:15 am |
|
|
vladofff
|
|
|
|
|
Ясно е иначе как вървят лидерите в бранша. |
Това да не ти е критерий. Искаш ли да ти покажа модел на лидер в бранша, на солена цена и с качество бетер от лидълски обуща от 35 лева? Дано имаш късмет.
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 11:21 am |
|
|
IliyanK
|
|
|
|
|
|
|
Мисля, че се подразбира, че ако са боклуци, цената не е малка. Ясно е иначе как вървят лидерите в бранша. |
Това да не ти е критерий. Искаш ли да ти покажа модел на лидер в бранша, на солена цена и с качество бетер от Лидълски обуща от 35 лева? |
Ето това ми е страхът 😁 Оправдано ми е запитването значи, ще си пия кафето спокойно. Иначе от интерес, няма да откажа да видя какво да избягвам
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 11:24 am |
|
|
vladofff
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 12:04 pm |
|
|
IliyanK
|
|
|
|
|
което изобщо не оправдава платените 440 лв |
Определено! Благодаря за инфото.
|
|
|
Чет Яну 12, 2023 12:33 pm |
|
|
DHG
Регистриран на: 23 Юли 2012 Мнения: 452 Местожителство: Кюстендил |
|
|
Пет Яну 20, 2023 2:24 pm |
|
|
loudidd
|
|
|
|
Мога да коментирам марката, защото вече 4г. правя зверска експлоатация на модел Анапурна 2 на Tecnica и съм повече от доволен. Вече на нищо не приличат, но са видели средно по над 100 дни планина на година...
След тях взех друга марка, по причина, че не намерих нещо от новите модели, което да ме грабне. Мембраната още държи, а бяха взети на реални 50% отстъпка от МаксСпорт, които мисля, че са вносители на тях и Доломити.
|
|
|
Пет Яну 20, 2023 7:09 pm |
|
|
IliyanK
|
|
|
|
В крайна сметка поради положителните отзиви от колегата tomaraya, реших да ги взема. Мен малко ми трябва
Пряко за Makalu IV модела ще коментирам. Обувките наистина са доста леки, но в същото време с доста твърда подметка, което пък ги прави стабилни и го има усещането за стабилност. Подсилени са при пръстите и петата. Стават за C1 (Механични) котки, което ги прави годни и за зимни преходи. Разбира се в по-приемливи условия, все пак са трисезонки. Вчера по неволя ги тествах подобаващо , сиреч 10 часа преход в Стара Планина през които в доста голяма част ме валя дъжд, газих в гьолове, киша, сняг до коленете. Краката в крайна сметка останаха сухи, бях изумен, като се има предвид, че в 9 от тези 10 часа преход обувките бяха напоени нонстоп. Първото впечатление ми е доста положително. Ако някой се замисля, смело заставам зад думите си, че няма да сбърка!
Поздрави
|
|
|
Пон Яну 23, 2023 7:43 pm |
|
|
tomaraya
|
|
|
Айде Честито ! Най обичам да виждам доволни и от по- бюджетните марки . Преди години мантрата беше Бестард , сега Ла Спортива и Скарпа . Все пак не всички сме в ай- ти сектора .
|
|
|
Пон Яну 23, 2023 9:10 pm |
|
|
DHG
Регистриран на: 23 Юли 2012 Мнения: 452 Местожителство: Кюстендил |
|
|
|
Супер! Ще се окажат добри чепици.