Драгалевци - Черни връх
Вчера по идея на stefan_iliev38 във връзка с негова традиция да качва всяка година Черни връх от Бояна, Драгалевци, Княжево и т.н. го качихме от Драгалевци. На Голи връх към нас се присъедини Вихър Златанов ( Golym Turist). На върха бе пълно, предвид страхотното време. На връщане слязохме с познат на Стефан от групата Лунатични разходки....Честит имен ден на Стефан!!!
https://photos.app.goo.gl/zPtm7oMTAX976L3m8
Вто Дек 27, 2022 2:31 pm
Сотиров
Верно, честит ти имен ден, Стефане! Аз Витошата я наблюдавам от прозореца си. Изглежда като май месец: никакъв сняг! Макар да съм скиор и "еколог" - знам, че липсата на сняг е фатална и за реколтата, и за природата, - често ме обзема някакво злорадство. Хак да им е на тия, дето с алчността си за писти съсипаха горите на Пирин!
Вто Дек 27, 2022 3:08 pm
stefan_iliev38
Регистриран на: 25 Сеп 2009 Мнения: 3370 Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"
Първо: Благодаря на Сотиров за честитенето на именния ми ден.
Второ: Благодаря на приятелите си за чудесния преход до Черни връх!
Трето: Повече подробности за изкачването – в продължението на темата „Традиционно изкачване на Черни връх в края на годината...“:
Закон на Мърфи: Приятелите идват и си отиват. Враговете се натрупват
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети