Представям на вашето внимание клипче от посещението ми на мраморното било на Пирин: Ето го!
Вто Сеп 13, 2022 1:05 pm
kaloyanv
Re: Скали, кози и Кончето
fya1987 написа:
Представям на вашето внимание клипче от посещението ми на мраморното било на Пирин: Ето го!
Браво ! Като гледам твоя клип направо се надъхах да пусна и моя. Най-вероятно е да се състезаваме на Банско Филм Фест с теб ..
Вто Сеп 13, 2022 1:17 pm
fya1987
kaloyanv написа:
Браво ! Като гледам твоя клип направо се надъхах да пусна и моя. Най-вероятно е да се състезаваме на Банско Филм Фест с теб ..
Давай! С удовольствие ще го гледам!
Вто Сеп 13, 2022 1:27 pm
kaloyanv
fya1987 написа:
kaloyanv написа:
Давай! С удовольствие ще го гледам!
Ще го пусна и аз като го направя в другата тема.
Вто Сеп 13, 2022 3:03 pm
Пчелата Жужа
fya1987 написа:
Много хубаво клипче, с удоволствие го изгледах. И други да направиш!
Пет Сеп 23, 2022 1:03 am
fya1987
Пчелата Жужа написа:
Много хубаво клипче, с удоволствие го изгледах. И други да направиш!
Ще направя! За съжаление точно планински като това рядко стават, защото рядко ми изпада възможност да се озова в планините. Иначе на канала имам и други клипчета, повечето на велосипедна тематика.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети