Съвсем в скоро време заминавам на пътешествие и искам Алпите да са сериозна част от него. Молбата ми към вас е да ми препоръчате разни маршрути (Австрийските Алпи съм ги набелязял засега, но се чувствайте совобдни да препоръчвате и от други части), които не са особено популярани, тъй като нямам никакво желание да се блъскам с тълпите туристи, които заливат планините в този сезон. Дългите преходи и сериозният терен са добре дошли.
Благодаря
Сря Юли 07, 2010 5:44 pm
W_sjankata
хехе, някой ден, някой ден. Като имам уменията и екипировката... Явно не трябваше да отбелязвам за сериозността на терена. Просто ми се щеше нещо по-алтернативно. Тъй като ще комбинирам това със пътуване из Европа като цяло няма как да взема със себе си и тежка, зимна екипировка..
Пет Юли 09, 2010 4:05 pm
modjoa
Погледни маршрути в Доломитите или Словенските Алпи - там няма ледници и на повечето места не е нужна алпийска екипировка. За конкретни идеи не мога да ти дам тъй като не съм ходил
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети