Здравейте,
планираме кратка семейна почивка в Боровец. Има ли къде човек да се храни (вечеря осново, денем ще сме по баирите) на нормални пари в курорта? За Самоков ясно, но в самия Боровец, лятото? Цените на хотелите с включена храна са...
Пон Юни 27, 2022 8:33 am
vaskoo
УЦ на НАП
Бирария Марица, ако работи.
В някои странични хотели се намира храна на нормални цени.
Като има шофьор, самоковските кръчми са без конкуренция.
_________________ Приятелят е човек, който те познава отлично ... и въпреки това те обича
Пон Юни 27, 2022 11:56 am
kaloyanv
Значи, точно като завиваш надясно от главния път към кабинката, там първото вдясно май беше, ама му забравих името. Или второто .. Толкова пъти съм ходил и пак не мога да се сетя нито за име нито за нищо ..
Пон Юни 27, 2022 2:30 pm
tortomanin
На бирария "Марица", ако е отворено, са една кака, /пък аз съм на 58/, и нейните котки. Не е скъпо, но пък някой ще каже, че е малко.... западнало.
"Всеки сам си преценя". И е на края на Боровец откъм Костенец. И това може да е неудобно.
Пон Юни 27, 2022 2:38 pm
Antoon
Марица не работи от няколко години. Не съм минавал от там последния месец обаче.
Има ли къде човек да се храни (вечеря осново, денем ще сме по баирите) на нормални пари в курорта? За Самоков ясно, но в самия Боровец, лятото?
При едно зимно отсядане в Боровец през февруари 2008 г. заради колежка-гостенка-скиорка се отбивахме неведнъж в ресторанта на учебната база на БЧК по планинско спасяване:
_________________ "Caminante son tus huellas el camino y nada más;
caminante, no hay camino, se hace camino al andar." -- Antonio Machado
Последната промяна е направена от vedrin на Вто Юни 28, 2022 10:11 am; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Юни 27, 2022 6:14 pm
didkopitko
Благодаря за идеите! Ще се пробва, пък където намерим, все нещо от тях ще работи
Вто Юни 28, 2022 10:10 am
didkopitko
Да се отчета.
Марица не работи. Базата на БЧК работи, но само като настаняване, не и ресторанта. До НАП не стигнахме. В крайна сметка вечеряхме няколко пъти в Самоков.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети